Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Pitao da li Ana Ivanović i dalje igra tenis". Dobro nije pitao jel Tesla ziv...
Nju je jedino uspio povezati sa Srbijom, zato je i pitao :D A Dačić je sa fotokopijama pokazao da je srbija obična karina u svijetu po značaju :)
To je Kolindu pitao
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa jel mu i popušio usput ??
I Dačić ode kod Trampa i Kolinda i Ćović i svi, samo Bake i Dodo još ne vidješe Bijelu kuću iznutra.
Dačić zvani sponzoruša. Taktički zaokret navijačke nacije. Predsjednik usnice okrenuo na istok a ministar guzove na zapad.
Ovo ti je kao kad bi dijete skupljalo slicice i radi boljih ocjena album sa fotokopijama slicica poklonio direktoru skole.. Hljeb te jbo kako nacionslisti sramote po svijetu jugoslovene koji izgradise sve ove prc republicice
Ne znam sta je Dacic ovde slagao? Iako ga ne volim, ali Srbi jesu bili za Trampa, nisu valjda bili za Hilari?
Dacic se poznaje sa Trampom prije nego je ovaj postao prvi covjek SAD. Trampov hotel se treba(o) graditi u Beogradu pa mu Dacic onako balkanski prenosi da je ta investicija sada dobrodosla te da ga u Srbiji gradjani gotive pa mu je pokazao novinske naslove koje kao to potvrdjuju. Vrlo samouvjereno i u interesu gradjana. A vi se sprdajte koliko hocete.
Mali Slobo je prisao na hinjski nacin i pitao Trumpa za autogram prvo, onda kao fol krenuo u razgovor. Tipicni vlah, ni obraza ni casti
Kitalinda je jos gora, ona se gurala i laktala ko na koridi. Svi stali, gledali i smijali se. Mati moja koje su gliste od ljudi
;))
Tram opasan, pita za Anu, a ne za Noleta😁😁
Jesi li mu malo i polizao jaja?
Mali Pačić zvani uvlaciguz. Hajde jednu Serbsku, Trumpe Sribine Srbija (bez Kosova) je uz tebe :)
Jedno od sabranih dijela pomenutog Ivice Dačića: Veoma opasan bio još kao PROPAGANDISTA glavnog haškog optuženika Slobodana Miloševića.
PRIMIJERI: Neke od mnogih opasnih psihološko-propagandnih organizacija koje nadzire Dačić sa svojim saučesnicima su javno poznate pod akronimskim nazivima, citiram: BIA, RTS, B92, SRNA,TANJUG, ...
"Dačić rekao Trumpu da su Srbi navijali za njega na predsjedničkim izborima" i onda je kleknuo i aaaaaaaaa
Obliza ga dlačić.. cekaj dok mu Putin vidi sliku sa Tramponjom.. ima da mu zamrzne svu uštedjevinu.. hehe
zato sto je Trump, odmah nakon pobjede na izborima, prvo Kosovu cestitao dan drzavnosti. zato ga ovaj gotivi
OVO JE U OSNOVI NEKA VRSTA PROPAGANDE KOJU PLASIRAJU IZUZETNO NAMAZANI I OPASNI INFORMACIJSKI MANIPULATORI KOJE SOČEGRADSKE OJEBINE: Tariguzisti (digujočmari) poput Dačića pokušavaju sami sebe prikazati kao kao vrhunske hrišćanske stručnjake za organiziranje i sprovođenje ideja antisemitizma i islamofobije.
👅👅👅👅👅👅👅👅👅👅 malo debelo krme🐽🐽🐽