Zašto je zabranjen pride u Beogradu
0
Dačić: Protivnici Parade ponosa planirali otmicu autobusa
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjećam se ja ko djete kad su žene po sklonuštu govorile dabogda se zabavili sami sa sobom. zeznuta kletva. ;)
jesil to osjetio u svojoj guzi, pa pises iz iskustva, srbi nemaju damu vec patoloski sistem ub*ijanja......eto nek ti ga jos jednom daju u guzu.!
JAH!
Nakon sto su izgubili sve ratove sa komsijama, Srbima je da prekrate dosadu izgleda ostao samo unutarnji neprijatelj - gejevi, cigani, itd. Dokaz koliko je jak fasizam u Srbiji je taj sto desnicari diktiraju policiji kako ce se ponasati. Srbija je ruglo Evrope.
Prepoznatljive srpske lazi,ali vise nigdje ne paleee
Dosadni ste sa gejevima.Oni uopšte ne zaslužuju ni da se priča o njima.
E kd Srbin laze bas laze....
bolan kome je vise zanimljiva parada ponosa kad je aldina ostavila zena,bolje o tome da pisete,kako se taslaci sa onim novinarom iz Amerika :) joj arduanice ne bi ti valla ruka naplatio,sexi si ko bajramska baklava :))
Da je ovo slucaj kod nas, 24h sata dnevno bi nas ftv i ostali sarajevski kvazi-mediji bombrdovali o bosnjackoj netoleranciji i islamskom terorizmu, a ovdje niko ni da spomene pravoslavne talibane i fasiste.
Ko sto se moja mama i sestra deportiraju po Sarajevu .....s k.u.r.c.a na k.u.r.a.c !
\'posla.nik zadize haljine svoje, da bi ga covjek ljubio\' Sve pedere treba deportirat u Meku
Ne kontam zašto su smrdi toliko protiv gayofašista - hem su pederčine hem su dobri s Izraelom...
Dacic je srpski ratni zlocinac, bio je desna ruka slobodana milosevica, i licni cuvar monstruma ratka mladica, gorana hadzica i radovana karadzica.!!!!
Jedna od par stvari u kojima poštujem srbe,imaju damu!