Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIla je Jugoslavija, dok joj vi ne jebaste majku. Samo si to propustio reci.
@adi_SA Kako kad smo mi zadnji ostali u njoj? Ajde dosta vise sa lazima, kad brod tone zna se ko ga prvi napusta.
vitez...ti hem paglu hem licemjer😜
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
'ajmo zajedno kao jedan blok al' DA BUDE KAKO srbi kažu MALO MORGEN
Srbi su osudjeni na vas a sto se nas tice vi nama ne trebate nikako.Ranije smo mislili da ste vi ,,nasa bivsa braca" ali promjenili ste se.Losi ste kao ljudi,lazete,obmanjujete,varate a to ne moze da se tolerise.
Jugoslavija je bila Federalna Zajednica drzava Zapadnog Balkana gospodine Daco. Zapadni Balkan je postojao prije Slavena, Rimljana, Grka, Ameba, Serba itd. To je geografski pojam koji se odnosi na jednu geografksu regiju. Nadam se da sam ovo banalizirao dovoljno da Daco skonta.
Jebes sve Jugoslavije i njene bracia nena vise,to su uspjeli.
Pa, majmune, još prije je bila Turska. Kako si zaboravio svoje pretke?
@rompo Rompo, ne rompaj o predcima, ziv bio!
Može Ivice Dačiću! Sarađivati i poštovati jedni druge, svakako. Ali prvo nauči da priznaješ i poštuješ druge! BiH je država, kužiš?
e dacicu.a kosovo.vecise odrekao
Javlja se Milosevicev ucenik i postovalac i sljedbenik njegovog lika i djela, da nam kaze sta je ispravno a sta ne ! Zalosno je da 30 godina poslije rata ,na Zapadnom Balkanu , politiku vode isti ljudi koji su taj rat i zapoceli.I
Ovaj agresor Ivica Daćić bi htio da BiH uvuće u neku malu srboslaviju i da utopi Bošnjake u srbe.NO PASARAN.
Ovaj agresor Ivica Daćić bi htio da BiH uvuće u neku malu srboslaviju i da utopi Bošnjake u srbe.NO PASARAN.
Evo ja ušo čisto da vidim šta se komentariše na zapadnom Balkanu 🤣
Nekad i vise nikad!
@Papakkvrliki Tako je,nikad više. Samo zlo je donela.
sve dok bude uplitanja srbije a ima ga na pretek niti bosna niti crna gora neče imati dobre odnose sa srbijom, deklarativno se to sve negira, ali u stvarnosti, srbi iz bosne idu po pamet u beograd i rade šta ima tamo narede.
Pa sve je nekad izmišljeno moronu, i naziv Jugosvija je nekad izmišljen, pa prije toga Srbija itd ....DEBILČINO
Da se Bosnje nisu ugledale na Slovence i Hrvate, Jugoslavija bi i dalje opstala, pa i bez Slovenaca, ta drzava bi bila jaka i danas nam niko ne bi mogao nista. Zalosno je to sto su Bosnje pristale na cepanje Jugoslavije a u toj Jugoslaviji su najbolje ziveli.
@VitezIstine inače malo zaboravljaš da je ratni vihor isao preko slovenije, hrvatske, bosne i na kraju kosova, de mi reci sto hrvati i bošnjaci onda nisu napali srbiju kad je bio rat na kosovu, ali srbi jesu sve ostale napali
Ovaj pinokio primitivni Ivica Dačić -Daci bivši pravoslavni Albanac iz i Toplice-Istočno Kosovo(sada Srbija)čiji se otac doselio kao miliconer kolonista u Prizren da trenira strogoču nad Albanskim narodom je bio desna ruka Slobodana Miloševića 1999.god u organizaciji genocida nad Albancima Kosova.