Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razgovaraju Amerikanac, Japanac i Srbijanac o izborima.  Amerikanac: "Kod nas se za manje od 2 sata nakon izbora zna ko je pobijedio."  Japanac: "Hehe nije to ništa, kod nas se zna nakon 2 sekunde."  Srbijanac: "Ne kontam što vam treba toliko!? Kod nas se zna 2 mjeseca unaprijed."😎😎😎
Sto cetnici obrijase vojvodu... haha
Vidi ti mrzovoljnog patuljka
Pa zar tako o vojvodi… Bas me zanima sta bi bilo da je to doslo od Bakira
Izaberite milojka ionako ima i vase drzavljanstvo i nek se goni iz BiH..
Hajde ti zapjevaj: Ko bi reko cuda da se dese.
A eto ti si prihvatljiv za sve sisteme od Miloševića do danas.
Pa on je najbolji za ministra vanjskih poslova jer ga svuda vole u okruzenju.
Eto, Slobo Miloševiću u minijaturi, ti si rođen da budeš direktor svemira ... Ma goni se u 3 pizde materine đubre jedno .... i usput povedi i Nikolića i Vučića kad si već na putu ... ! ! !
Hajde navedite mi jednog politicara u BiH ili Srbiji da valja? Imaju samo oni da "Vaaaljaju". Otpad i tamo i vamo.
portabl Milošević
nije im lako.
Grobarske p!čke ..
Svađajte se još ove godine. 2018. Republika Srpska raspisuje referendum o pripajanju Srbiji i Dodik postaje vladar Srbije.
aaaiiiiihihihihihihihihihihi
Vi i kad bi postali dio smrdije, a necete dok postoji svijeta i vremena, samo bi im postali sluge i brisaci guzica. Trebate da ste nam zahvalni sto vas tako glupe ne pustamo da idete u ropstvo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Wannabe Milošević.
može li barem biti spolovilo?!
@CheshireCat Tebi spolovilo na jutru na pameti...
@RagibUzoriti bolje spolovilo nego mržnja