Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema Ivica veze, nije bas svaki politicar vezan za Sarica
Vjerujem ja Ivici, svi bi da vezu Sarica sa njim, ali on se da.
Hoce Dacic da hapsi Sarice, ali ne daju to Djilas i ekipa. Zato ga i napadaju preko medija.
U Srbiji kao u devedesetima - svi se prepucavaju preko medija. Nebi me cudilo da je navode medija pisao Djilas licno
U cijeloj regiji jedno mi postaje jasno - mediji su sredstvo za politicke obracune, kako u Srbiji, tako i kod nas.
To sto je netko iz njegovog kabineta imao veze sa Saricem, ne znaci da je i on sam bio umesan
Govori istinu, jer Saric ne moze dopustiti svome obrazu da se druzi sa ovim krminalcom Da.cice.m!
u korupciji ogrezi politicari, koji su u sprezi sa pravom podzemljem obavezno grabe ministarstva policije i pravosudja. To je klishe iz americkih krimi serija i filmova, a nasa stvarnost. Radoncic-Keljmendi Dacic-Saric Divni parovi za balkanski banditski grem slem turnir Ps U Hrvatskoj nemaju klasicnu podzemnu mafiju povezanu sa vrhom drzave, ima nesto primjera dobro organizovane siptarske mafije, koji korumpiraju lokalne organe vlasti, na opstinskom i zupaniskom nivou, ali nemaju uticaja na drzavnom nivou. Tamo je mafija u bjelim rukavicama tipa Sanadera i hypo banke, na zalost nista manje pogubna po razvoj zemlje i drustva
Dacic: "Sve je to, bre, belo-svetska zavera protiv mene "
Mogu samo da konstatujem da jedino vredi polagati nade i svesrdnu podrsku predsedniku Srbije Tomislavu Nikolicu. On je castan covek, od integriteta i on nece dozvoliti spregu politike i kriminala. Treba li da postanemo nova Kolumbija, dalek bilo.
Zar su Srbi slijepci...ovaj Dacic je prije nekoliko dana preko svih dnevnih novina upozorio Sarica da se skloni dajuci izjave....krug se sve vise steze pitanje je samo vremena kad ce Saric biti uhapsen...pa dali bi ijedna iole ozbiljna policija dala ovakvu izjavu u medijima ako nije u pitanju SKRIVENO UPOZORENJE
jel ovo onaj pjevac sto pjeva pod satorima? vidim ja od nekud mi poznat :)
Naravno da ga stiti.
Danju Nagib,uvece Ragib...
Ovo je "mali Sloba". Nekad je bio prvi megafon (portparol) ratnog zlocinca Slobodana Milosevica. Ako smo zaboravili da se podsjetimo sta je bio i nekad radio Ivica Dacic.