Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove islamske izbjeglice zavadit ce države
Servoturčin je zlo, hebo ga onaj ko ih izmisli
Čudi me da Srbija još, a prema Dačiću, nije vojno napala Hrvatsku...
ovaj se tek sad probudio nakon svadbe kod Supka Dodicka
Pa Dačiču bio si dio ekipe koja je devedesetih slala tenkove u Hrvatsku ne vidim razlog šta čekaš????pošalji opet isto jer drugo i ne znaš.
Malo morgen će to danas. Nema JNA da se o nju okoriste. Svrbi su *** ježa. Ja glupljeg naroda u životu nijesam doživio.
A hrvati naucili da salju izbeglice, a ne da primaju, pa su malo zbunjeni.
Mobiliziraj..
Čuj ovog mirovnjaka.
zar je opet ugrozen
opet Hrvati ugrožavaju Srbe
Elvira, jebali te svrbi a ti njih. Nema većih govana od svrba a ovdje pamet drugima sole. Primjer takvog svrbskog gluperde i idiota je ovaj drinski. Niko svrbe ne jebe ni pet posto a i ne treba. Sami su skrivili sada neka ga puše svim komsijama.
drina ne davi tupim nožem..u ovom slučaju Hrvatska predstavlja EU - nije ništa lično, a Srbija bi trebala sad zatvoriti sve granice - osim one prema BiH, pa neka sad migranti idu preko Bugarske, po meni je Srbija uradila dovoljno za migrante, čak i previše i sad ih malo već EU pravi budalama, otvoreno
PRIKAŽI ODGOVORE (8)