Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pojedini komentatori su se uspjenili kao da se ovaj problem ne tiče BiH. Pa mi smo prvi na udaru! Ovoj Dačićevoj samoodbrani ali i odbrani regije se nema šta prigovoriti, štaviše sve čestitke. Realno EU se ponekad ponaša kao neokolonijalna sila!
Pametan covjek, samo istom mjerom. Da nasi babuni na vlasti imaju muda uradili bi isto. Ali mi smo uvijek bili otirac od zemlje.
Kakvu protivmeru možemo mi njima da uvedemo? Da nam lupe sankcije koje smo imali devedesetih crkavali bismo od gladi jer su nam privreda i poljoprivreda razorene do te mere da uvozimo 70% hrane. Jedini logičan potez je obustavljanje svih daljih evrointegracija, jer EU kao politička struktura služi isključivo za ostvarivanje interesa ekonomskih velesila izrabljavanjem naroda i ekonomije manjih država.
Samo ovi naši klocevi nemaju ništa da kažu na ovo. Hebe se njima!
Srbija i BiH treba da uspostave zavidne dobrosusjedske odnose i da maksimalno rade na stabilizaciji regiona te da uspostave ekonomsku i političku putanju za što bolju finansijsku sliku između navedenih.
U genocidnu državu neće niko ni dolaziti.
@milan.p mislis na islamisticku BIH
NAS SE OVAJ PROBLEM NEDOTICE,JEL MI NECEMO SIGORNO UCI U EU,A AKO UDZEMO TO CE BITI DA EVROPA UZME SVOJE DUGOVE KOJE JE DALA OVOJ POLITICKOJ BAGRI,JEL ONI KRCME PARE,A NAROD CE PROCI SLICNO KAO I GRCI,,
Pro Rusija je Problem
Srbi su 90% TURCI 10% cigani ( naučno dokazano )
https://youtu.be/Wx-o4MXEPGU bosnjaci su vlasi..tako se i predstavljaju u uk
Svaka cast za srbiju... samo bi ja vratio duplom mjerom. Kad budu englezi te takse placali i svicarci, norvezani onda cemo i mi.
...evropa stara kurva....
A kale je brdo... 😂😂😂
Posaljite Him Serifovicku..
Uh, Evropljanima se gace tresu.
Kosova Republjik!
povoljno prodajem koze
dacicu pederu