Komentari (550)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dacicu, prvi svjetski rat je zavrsen Versajskim ugovorom - tu je utvrdjen krivac i unesena sva ratna reparacija koje su Njemacka i Austrija morale nadoknaditi. Pazi da ne revidiras mnogo taj rat i ugovor, da ne bi Srbiju proglasili krivom za Prvi svjetski rat, jer ga je ona i izazvala sa Gavrilom. Njemacka ti je danas sila i pronjemacka EU bi podrzala da se malo revidira ta presuda na stetu proruskih djikana.
Balince moje pa nece ga izazvati janjicar koji svakom okupatoru kleknuo i cizme lizao.
@Eukaliptus Kako smo kleknuli okupatoru, kada smo vaših 8 korpusa u oktobru 1995 potukli do nogu u tolikoj mjeri, da su vas ti, koje ti nazivaš okupatorima, morali spašavati iz Vašingtona da ne bude od vas ćevapa u Banja Luci, Derventi, Zvorniku, Trebinju...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hahahahahahahaha mogli ste od turaka i alimentaciju traziti
@SeherSarajevo1946 Vidi se po imenima i prezimenima ko je mogao od Turaka alimentaciju traziti. Onaj ko se, prije 500 godina, odrekao vjere svojih oceva i djedova-pravoslavne i katolicke. Postujem! Pravo na vjeru i slobodan izbor u svemu je osnovno ljudsko pravo.
@politika.je Ali je cinjenica da ljudi s ovih prostora vole okupatore, a sto je dokaz krajnje nesposobnosti. Prvo vole turske okupatore, pa austrougarske okupatore, a u danasnje vrijeme se hvale kako su im dede bili ustase u II Svjetskom ratu. Valjda misle da ce im Hrvati, zbog toga, dati drzavljanstva. Pa nije niko naivan!
Mržnja prema Srbima je toliko povećana u poslednje vreme, da je danas daleko veća nego neposredno nakon rata, a to je dokaz da se nešto sprema.
Ovaj ili pijan il mu noge smrde.
Raduje me priznanje KONTINUITETA BiH!
Tuži ćaću što je kretena napravio, idiote jedan ... ? ? ?
" Miljacka " prolupao - totalno. Vidi da mu se bliži kraj! Prihvati se ti bratac mikrofona i sa Milokradom tezgari po svadbama, šatorima i ostalim narodnim veseljima. Sa politikom vam je gotovo!
@karim.pa gori od islamisti 😂
--- Hitler za Nijemce simbol zla Tačno a Princip, čiča Draža i vojvoda ŠEšelj simboli dobra za Srbina ! Polako Princip je heroj. Ubio je nenoaružanu ženu ali je on da saignal Srbima kako treba sa ženama. Da je imala diejte i dijete bi ! Onda čiča Draža nije nikog ubio samo je zaprimao izvještaje o bacanju muslimana u jame klanju žena i djece sa veliki oduševljenjem, završen citat. I na kraju Šešelj dokazao da je nevin, ako je prijetio sbedocima pa šta ?
Nije moźda neg tuźi.neboji se ni Bosna ni Hrvatska..A zar je bilo Bosne već 1914?Gdje su RS ovci sad?
SRBIN U AUSTRIJI UBIO MAĆEHU, OCA I ISKASAPIO SUPRUGU: Došao u porodičnu posetu, pa napravio masakr http://www.kurir.rs/austrija/srbin-u-austriji-ubio-macehu-oca-i-iskasapio-suprugu-dosao-u-porodicnu-posetu-pa-napravio-masakr-clanak-2680771
Joj boze ludog naroda kad se sjetim ono 91.SAO Krajina SAO Slavonija samo je falilo SAO Kalifornija ili Andaluzija..Gdje je jedan srbin tu je srpska zemlja💂😂😂
srbin u bosni i srbin u srbiji su dvi razlicite dimenzije
Iz koje je dimenzije Dacic? Jel iz Bosne?
Dačić🍺🍺🍺🍺🍺
Istekao je rok od deset godina!
Imas li dobrog advokata?!
Srbija do Tokija, Tokio do Sremse Mitrovice