Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Zna li neko koje je radno vreme interneta?" T. Nikolic
Pošto ponekad sedim sa prijateljima i kažem: 'Hajde da damo negde neki komentar' i uopšte ne možemo da dobijemo telefonski kontakt da se kaže šta želiš da kažeš“, izjavio je predsjednik Srbije.
Eto vi ste baš nešto privlačni Europi ...??? Primit će vas NEKAD reda radi, kao i sve ove preostale zemlje Balkana... I to će se desit samo zato da vas pokušaju prjvest civilizaciji ... Bit će preteško ali ja se nadam uspjehu, radi mira ovdje - konačno . . .
Ruska kolonija je privlacnija,samo sto vas oni nece...pokusajte kod bugara..oni bi da vrate svoje😉😂😂😂 bugarska do drine😂😂😂
Sad vi veći pravoslavci od Bugara i Rumuna!
mali slobo.
Kako liči na Duduka , pardon Dodika.
Pa sto idea ako ti nije privlacna, reci pare mi privlacne.
Ma ne sumnjam ja da mu je racun prazan, ovo se odnosilo na srbiju..a ko i svaki balkanski politicar dobro je omastio brkove.
Nije mi kasno kako se ovaj jazavac do sada odrzao na vlasti,jeli narod stvarno toliko glup da glasa za njega
Kome je Srbija privlacna osim bosanskim djikanima??Pa i CG vas odjebala zato ne seri kepec!:)))
Glupi djikan ne konta nista, nista novo:))))
@vatikan2 Vehabija je muški rod. Znači, ispravno bi bilo "Vehabijo zatucani..." :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Velika Srbija je tvoj prioritet i ne lažite više jer svi su vas provalili mitomani.
@vatikan2 Šta će vam to, koekude ? Kako napreduje Morava-Vardar ?
citam neki dan da ovaj vise voli kitu primiti nego se hljeba najesti
dosadan si vise retardirana beba Milosevic
Zajednica evropskih zemalja je je bio spin ukidanja komunizma u Evropi. Nakon 17 godina to je sup potlačenih i nadređenih država u kojima se kapital preljeva u korist razvijenih. Male zemlje istočnog bloka postaju žrtve nacionalnih politika i vladajućih oligarhija sa nesagledivim posljedicama za budućnost mladih generacija. Demokratija je samo floskula fašističke propagande a ljudska prava su misaona imenica. Institucije država su u službi kapitalističke oligarhije svede na korupciju i šovinizam
muka mi je od njegove face, stvarno je ružan
@bentoverbutt Bakir je moja lutkica :)
Kao dama u godinama koja vise nije tako lepa i privlacna ali mase novcanikom... a kad zagrizes nemos je se resiti..