Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milova pravna država.
U gradu sarajvu nema djela koji sarajevske sudije cini nedostojnim sudilacke sluzbe
Montenegro =Calabria to su twins
Duže se u CG ide u zatvor ako si ukrao burek što si gladan nego kokom da se baviš.
Balkanska rapsodija kriminala, prevaranata, ne morala i ne časnih ljudi !!!
I ne pismenosti.
Crna Gora me najviše podsjeća na Južnu Italiju, posebno Siciliju. Kriminal isprepleten u svakom segmentu društva.
Tek sada? Ne sve više, nego sada sve manje. Dok je bilo više, nije bilo ovih hapšenja nego samo nesmetana trgovina... Vojni brod prevozi drogu. Civilni brod javnog preduzeća, prevozi drogu... Nakon otkrivanja, nema hapšenja nego samo glave padaju... To je hronično stanje.
Jes´a BiH je ono olicenje postenjacke drzave. :D
u cg baš se mafija usidrila i to ne bilo kakva. ubija sve što im stane na put. šta smo bogu zgriješili da imamo ovakve komšije ? Istina, nismo puno bolji, svi smo u blatu dok neka revolucija ili rat ne pomete ove nemani.
Smijenjen zbog sumnje. Nasem se premijeru sudi u 16 om bi, kako kazu njegove stranacke kolege, mogao i treci mandat ostati v.d. premijer
Cavka i kajmakovic pod lupom.