Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A dajte, ne može se prezivati Đikanović, pa šta je ovo, Alan Ford
@Krrky vlahahahahaha ....
@kato Mrtva trka sa Uhljebićima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prezime govori sve o njoj.
@GoriKufer hahahah minusi od prezimenjaka
Sta li tek govore prezimena Turkovic, Poturak, Arapovic itb.
Izdanak SRNE i RTS-a iz vremena etničkog čišćenja i genocida. Srbi su prokleti nemirom i nasiljem, a protiv toga se samo oni sami mogu izboriti.
Privedena nevina izašla iskarinđana.
Nije mi jasno samo sta hoće Srbija više, spala je na Beogradski pašaluk i sad nesto glume, glupi li ste srbi majko mila
Cuj podvalio joj neko vijest... Pa sta si? Idiot? Veci smo onda mi novinari sto komentarisemo po Klix-u, nama bar niko nista podvaliti ne moze.
"jer nam je neko podvalio (ili nije) vijest" - zadatak novinara je da istraži vjerodostojnost vijesti i ako vijest nije pouzdana, makar izvor bio "kredibilan" sačekati s objavom. U suprotnom pravi se velika šteta. Srbijanski mediji su stručnjaci za plasiranje takvih vijesti, što smo vidjeli u ratu s SLO, HR a najviše BiH. Slično pokušavaju i ovdje.
U PRDEKANU SA ROSPIJOM LAZLJIVOM !!! GEBELS DROMFULJA izmislila neke albanske trupe kao napadaju CG MA FUUUUUUUUJ POGANA KRIMINALKA
Plaćena da svojim pisanjem o ROSU izazove netrpeljivost i napad prema regularnoj policiji CG 😎
Možeš misliti kao sve slučajno ...nismo djeca...tu su u igri milijuni i ništa ili vrlo, vrlo malo se prepušta "slučaju" ...
Pata i pameti, nikad dosta. Vuciceva posla. Ovako Dodik i Baker izmisljaju krize. Sjetite se Bakirove, o zbarani 9 Januara, a babo njegov im je potpisao da postoji RS. Ave ae to odvijalo pred izbore prije 4 god. On njima da zabrani, kao on brani Bošnjake. Mile referendum, i sta bi.. Sretna i vesela RS. Bakir dobi izbore, kao i Mile.
Citav narod ustao protiv Mila, samo su Bosnje za njega.
Bravo za Crnogorce. Nemogu portali pisati neistine i lazi i ostati nekaznjeni. Trebaju takve reakcije vlasti i kod nas.
Isto ko iz one priče crvenkapica i vuk isto na nju liči bog te vidio.
@Megusta123 Cvkapica I Vuchko
Nebi ja nju pustio iz pritvora. Nije ovo bezazleno. Ovako pocinju ratovi. Zna se od koga je dobila vijest koju je objavila.
Ni prva ni zadnja. Sjetite se Smiljka Sagolja, Nine Raspudica, Dijane Culjak. Na kraju krajeva, i Vucic se okusao u novinarstvu.