Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Besmisleni ratovi, losi "lideri", glup narod, ekonomija na koljenima, kriminal, korupcija = odlazak omladine i manji prirodni prirastaj
Dok drugi se otvaraju i imaju rastucu ekonomiju mi ne volimo niko da nam dodje ni crnci ni izbjeglice ni indici. Zato jesmo primitivni, nazadni i siromasni.
Da smdi nisu kreteni nebi se raspala yuga.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
malo nas je al smo govna
strasno, nastupice uzasno teska vremena za planetu zemlju bez beskorisnih govana balkanchina.
a kineza ce bit 5.8 triliona
.....a broj indijaca ce se naglo povecati na 2 triliona.
Baš sam se zabrinuo! Idem odmah radit na zeni da pojačam priraštaj.
To se sistemski radi od devedesetih godina.Prvo ratovima,pa kroz politiku,sisteme obrazovanja,zpošljavanja i svega ostalog.Cilj je otjerati raju na bilo koji način,ne dozvoliti im da planiraju budućnost na ovim prostorima.U konačnici,ovi koji vladaju zadnjih 25 godina će obezbijediti svojim potomcima da nastave gdje oni stanu. Imaće trasirane staze,samo manje ljudi,više para i biće im lakše manipulisati manjim brojem ljudi.
Prognoze su jedno, a život je drugo... Možda sve bude crno kako kažu, al' možda i ne bude... Ovim područjima su za proteklih sto godina protutnjala tri gadna rata... Nek' ih u budućnosti ne bude i biće dobro...
Svaka čast Vaskrsli! Zaista!
Ne znam za to... ali.. :)))
Prema podatcima UN-a, za 100 godina će da umre 6 milijardi ljudi.
čista logika... ;)
joj hoce nam biti lijepo, bicemo ko Luxemburg
Svemu ovome je kumovala uspostava"demokratije" na ovim prostorima,kada svaka stoka ,i svaki sljam moze svojim glasom,da nam kreira uslove zivota,zbog cega smo ekonomski i u svakom drugom smislu, najjnazadnija oblast u citavoj Evropi. I uopste ne zelimo da se mijenjamo,dodje stoka ovdje i pocne pricu "Kimunjare ovo,kokmunjare ono" MAmu vam hebem naztadbnu treba vas streljati sve!
denise pocmi da rokas, nemoj samo pizdit.
Čeka Denis svojih 5 minuta,samo strpljivo;)Mora da pukne u nekom većem centru,ne bi u Bosni imalo odjeka;)
Iskreno, hvala bogu, svijetu ce biti ljepse bez zatucani srba, glupih bosnja, i "kulturnih izmisljotina" hrvata
Jeste,.. ako ovo ne bude teritorija za naseljavanje emigranata iz Afrike i Azije.
Нас Делија остаће 200 милиона... Јер Звезда је име шампиона!
Sad se vidi kakvi seljaci su srbi bili. Oni vodili ratove za teritorije na kojima nece vise niko da zivi
@varaga Srbi su jos u Balkanskim ratovima htjeli da osvoje sjevernu Albaniju (nikom nije bilo jasno sta bi oni s tim) i bili spremni da ubiju gomilu ljudi za to.
@Varaga 1. Da niko nije htio sa Srbima je nekako jasno (cak su se i CrnoGorci "opametili") 2. Albanci uopce nisu htjeli da budu "oslobodjeni", pogotovo ne glava, a pogotovo nisu htjeli onu vrstu strahovlade koju su Srbi poslije nametnuli. 3. Srbijanska "potreba" da namecu ili odricu nacionalnost drugima je zadivljujuca i to jos od vremena Vuka (Srbi svi i svoji) a kasnije Garasanina (Nacertanije) 4. Srbijanska Crkva, koja je 600 godina jako dobro suradjivala s okupatorom i odjednom postala zastitnica svog Srbstva, srbski junaci, koji su ili bili turski vazali (Marko) ili razbojnici i ubice (karadjordje), ili ubice kraljeva koji su poslije postali ugledni ministri (Apis) itd itd. Sva ta dvolicnost, iskompleksiranost i hipokrizija pravi svima ostalim jako tesko da ista pokusaju zajedno sa Srbima (moj savjet, poslusaj analizu Putina koje su bile sve greska SSSR-a. Tako nesto bi srbima bilo neophodno)