Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MU KROZ PIPA M U D A NADUVATI ! !
Molim k u r č e !
Od postanka Srbijanske politicke scene nije se pojavila veca budala ! I on i njegova zena Danica !Ovaj kretino je najveca opozicija samom sebi,taj ima svakih 5 minuta novi program za sta se zalaze dijametralno suprotan onom zadnjem !Covjek izgubljen u prostoru i vremenu,ne talentovan kao pisac ocajan kao politicar,ljigavac kao covjek ! Lider stranke Srpski Pokret Obmane ! FUJ !
Nedobog da se to dogodi, bilo bi mi ga žao kao što mi je žao svakog njihovog političara osim Stambolića, uključujući Đinđu ljubitelja volovskog pečenja na svježem planinskom zraku.
crna ruka prijeti svojim ljudima vrlo zanimljivo ako je to istina sta taj prdonja kaze..
Draškoviću Vuče..
samo je hitler prezivio vise atentata od njega. non stop se nesto zali.