Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Crnogorci
gospodo Srbi ovo se zove ŠAH...ako Bošnjaci budu pametni..Bosna da uvedu u NATO..to vam je onda ŠAH MAT..
@takoitreba da su srbi pametni ušli bi prije Bosne u NATO i u EU..ali nemaju oni hrabrosti za to
@takoitreba ¸ljepoto mi smo u NATO_U...hahahahhahah ljubi vas majkau čaršafu
Prvi gobalni Trumpov uspjeh. Otkada je SAD postala sila možda se niko ne sjeća ( zato i jesam br1), nikad Jadran nije bio zatvoren za RUse. Sad jeste. A BiH Srbija i to ? Pa kako se najbolje kontroliše požar ? OKRUŽIVANJEM ! I pogledaj mili rode, BiH okružena Hrvatskom i Crnom Gorom ! a Drina je dijeli od Srbije.
Cuj Crna Gora. Dodjite u Banjane, Niksic, Durmitor, Grahovo, Pluzine...pa recite naglas da ste Crnogorci i da govorite Crnogorskim jezikom, pa da vidimo kako ce te proci. Crna Gora je kolijevka Dinaroida, najcistijih Srba u regiji! Najcistiji Srbi dolaze iz Crne Gore, i narocito podrucja Stare Hercegovine. Od Nevesinja do Niksica su najcistiji Srbi, Dinaroidi. Mi smo naselili i srednju i sjevernu Srbiju, dobar dio Dalmacije, Liku, Krajinu, Baniju, Kordun...
Crna Gora je drzava, isto onoliko kao i BiH. Na klimavim nogama, jer je vise od pola stanovnistva ne priznaje! Srnogorski jezik je legitiman kao i Bosanski/Bosnjacki. Crna Gora je Srpska Sparta. Crnogorci su kao i Dalmatinci, Krajisnici, Bosanci, Hercegovci, Banijci, Kordunci, Licani (pa i ovi iz zapadne Hercegovine koji su pokatoliceni, izgledom su Dinaroidi, kao i mi) Srbi. Jedno je regionalna pripadnost, a nacionalnost i narodnost nesto sasvim drugo.
Serem se ja u mentalitet svih nas na Balkanu. Svak hoce svoju drzavu, maltene i svaka ulica, a sami ne mogu otici do wc-a.
Eto ti pravde i svjetskog poretka, agresori na BiH u EU, u NATO-u... a glupi Bošnjo sve zaboravlja i još svršava nad ovim činjenicama.
đikani jel vas strah imalo?
nije.. sa svima smo u dobrim odnosima osim sa hrvatima i mrtvom federacijom bih.. pa kad vas ponovo pocistimo bice kmecanje
@cokalj slovenija vas mrzi,hr takodjer, cg takodjer, albance da ni ne spominjem. A bogme ni bosnjaci vas ne vole. Tko vas voli? Srbi iz rs :D
nikad CG nece uci
nikad
samo sanjajte
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Posto srbi imaju obicaj svoje poraze u pobjede pretvarati sigurno ce i srbi slaviti ovaj dan, isto kao i jednog dana Kosovo kada udje i Bosna.Onda ce njihova mrznja ostati samostalna i nece smjeti ujedati.
kosovo ne moze uci jer nije drzava kao ni bosna..
@2PIPUN haha ti fakat mislis da me psovkama moze uvrijedit? to samo pokazuje kolko si glup
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nato je dobio more sto im je i bio cilj. boli njih patka za crnogorce. jedino su srbi branili svoje uvijek a svi ostali se povijali kako vjetar puse
Kralj Nikolin skolski udzbenik: https://www.youtube.com/watch?v=gLX_2_CgiFc Pogledaj od 0:57
Smrdi, more l se kmecati? Hahahaha!
Sad se vidi koliko je značajano bilo što je Dodiku udaren crnom listom. I koliko je američka ambasada dobro obaviještena. I zašto je oklijevala da tu informaciju objavi ( jer su mu upozoreni RUsi na drugim projektima).
Nako uzgred, početkom prvog svjetskog rata Crna gora je bila na strani RUsije ! a to formiralo ovaj prostor u narednih 100 godina. Sada SANu može svoje čuvene strateške planove raditi samo na toalet papiru.
Welcome Crna Gora :)
Vucic na aparatima
Jeste se i napalili na nato kurtchinu
Bravo Djetici
Shkije na aparatima..