Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako vas nije sramota i kako se ne STIDITE Boga, kad se vec ne stidite ljudi? Kakva patologija mora postojati u covjeku koji se nasladjuje smrcu drugih ljudskih bica, smrcu djece, bolom nanijetim hiljadama ljudi? Stalno se busate u prsa svojim co\'jstvom, svojom vjerom -- ali u vasim rijecima slabo ima i vjere i cojstva. U vjeri nema nasladjivanja tudjom nesrecom, a co\'jstvo se mjeri suosjecanjem sa unesrecenim. Sram vas bilo. Egoisticna djeco.
svaka cast. svakako je veoma bitno to što se crna gora suočava sa istinom iz svoje prošlosti. naravno kod zločina to nikada nije dosta. bas kao sto se i danas potencira na holokaust, mora se i u narednih 60 godina (minimalno) potencirati na genocid u BiH!
i sledeci put cemo se izvinuti............
hercegbosna.org/forum
svaka cast za ovaj potez
Trojka- Cekamo vas, samo sto ce od \"junackih trojki\" koji kolju i spaljuju bebe, djecu i starce, a bjeze kao misevi od borbe, ovaj puta jedino mozda ostati milionke, kao i svaki puta kad ste udarili na naoruzane ljude. Proci cete gore nego na Neretvi, Vozuci, Bihackoj Krajini, bolesni neljudski otpade, ucrvani kao izmetina Draza.
@@Roki Pa da ste pametni i vi biste iskoristili svoje Slavensko porjeklo kojeg ste se odrekli i bili biste vise prijatelji s Rusima nego s Amerima! Jer Amer nema nikakve sirovine na svojoj teritoriji, a i predaleko je a Rusi imaju sirovina od kojih ce jos malo zavisiti citava Planeta ! Ali sto bi ja to vama objasnjavao, kad vi to necete shvatiti i jos cete psovati po meni...
a hocemo li malo pricati ljubavi majke Rusije prema srbima. To je zaista platonska ljubav. Iskoristavaju srbe vise nego amerikanci, bosnjaci i hrvati zajedno, a sve to uz vasu saglasnost. Hmm, vidis tu neki sablon....
@Oprah Joj ja se malo zeznuo i napravio sam gresku priznajem... Hoces mi oprostiti? Necu vise nikada obecavam i bas mi je ono zao stvaaaaarno Ej da i ja sam Crnogorac ako si zaboravila !
@True Crnogoraci pravoslavaci....,. muslimane ne mogu da smisle to ti je garant znas i sam da se oni drze istorije i Njegosa ko pijan plota i po Njegosu kao umnoj glavi nacije vi ste poturad bili i ostali Kakva Srebrenica, to sto vam se desilo njima je milije nego nama iz RS...
Crna Gora i njen narod su doživjeli katarzu, bar se nadam da je veliki broj Crnogoraca pročistio svoju dušu i priznao da su radili zlo u prošlosti. KO prizna grešku treba i mu i oprostiti. Sa Crnom Gorom treba uspostaviti normalne odnose jer je vlast napravilo otklon od agresivne prošlosti i svom narodu pružila šansu da budu ljudi i da grade bolju budćnost na ovim prostorima.
Apsurdno je da oni koji su ucestvovali u genocidu 1995. 14 godina kasnije ga i osduju. Suditi im, gospodo, suditi im... Bulatovicu, Djukanovicu, Marovicu i drugim fasistima...
Sta treba da vas bosnje vole sto ste nas pobili i izvrsili genocid,Samo polako nicija nije do zore gorila.A nece ni vas genocidnog naroda cast izuzecima.
@Trojka Ajde ti to objasni prosjecnom Bosnji.... Srbi su bar iskreni ! Crnogorci sve rade iz interesa, a u pravu si kad kazes da ih zaboli jaje za Bosnje! Ali Bosnje jos misle da ih cak i Ameri vole :) Pa onda misle da ih i zapad i EU vole, a samo jos jedino njima nije dao vize :) Ali Bosnje od svoje slijepe mrznje prema Srbima vise i ne mogu zdravorazumski rasudjivati... To je nepovratna dijagnoza... Nazalost ali tako je...
Trojka ... ma evo tebi jedan al\' vrijedan ... vidis da vas se i Crna Gora stida a kamo li ostali. Kad nemogu crnogorci sa vama kako mozes ocekivati da ce neko drugi glupsone.