Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da ce ih primiti, ne postavljaju nikakva pitanja a ispunjavaju uslove kao ludi :). Nece se EU zamarati i cjepidlaciti mnogo pa prosjecan EU grad ima vise stanovnika od CG.
@kraftwerk kakva analiza... ne znam da li skocim kroz prozor ili da vec sutra idem trazim drzavljanstvo obecane zemlje Crne Gore... Montenegro nema nerijesnih pitanja sa susjednim zemljama, unutar same zemlje ne postoji dovoljno jak antiintegracijski element, tako da oni brzinom svjetlosti otvaraju i zatvaraju poglavlja za pristup. EU nema razloga ali i nema cime da ih cima/zavlaci kao sto ima Makedoniju (pitanje imena, zastave, spor sa Grckom), Srbiju (Kosovo), BiH (ustav...)
@kraftwerk uredu, uredu poklapaju se ti neki datumi i ima to sve smisla, pitam se samo zasto onda Albanija nije vec u EU, u NATO-u je vec 8 godina ?!
Čestitam CG, nadam se uskoro i BiH i Kosovo da se pridruže. Za Srbiju me boli kurrrac.
Do 2022 nece biti ni Bosne ni Crne Gore ni nikoga kako je krenulo sa zapada - 3. svjetski rat
iskrene cestitke crnoj gori, ja se samo jos nadam da ce lokalni debili kada budu okruzeni sa zemljama eu biti natjerani da i bih konacno dovedu tamo
dok je u bih mafia na vlasti ovako ce nam bit. nekome dobro, nekome lose. (vise dobro nego lose, je bes sirotinju) ovakva bih godi svima osim narodu u njoj
Ljudi su ležeči došli do EU za 30 godina. A mi ne možemo boreći se nadljudski svaki dan ko Chuck Norris !