Očekuju se sniježene mećave
105
Crna Gora se priprema za veliko nevrijeme
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nas ce zaštiti zlatko i njegovi crveni kmeri... i ja poručujem i Katrini i Riti i Endrju i ovoj zadnjoj Sendi da maknu prste od Bosne da ne bi dobili po prstima ..
Najodgovorniji sam političar i domovina mi je puna kao brod. Crna Gora je EU za vas bosanska bagro ! Milo Đukanović
Centar BiH do centra Crne Gore je udaljen oko 200 km zracne linije koliko znam mi mozemo ocekivati iste vremenske prilike kao u CG. Pa gdje su nasi centri za upozorenje od nevremena, civilna zastita? U februaru kad nas je zatrpao snijeg nasi meteorolozi nisu nista upozoravali, samo su najavili oblacno sa snijegom, a ovamo nam iznose prognoze unaprijed 2 mjeseca :D smijesno stvarno.
da zaboravio sam navesti i SDP
a sta je uradila SDA HDZ SNSD znas nije samo SDA na vlasti u bosni postoje tri pretsjednika da je samo jedan i da je bas iz SDA ok krivio bih ga i ja ali ovako ne mozemo uzeti u obzir samo ono sto nama pase a da nije Alije bilo mozda danas ne bi ni bilo bosnjaka jer je bosna trebala da padne za 7 dana ako se ne varam treba znati da nije samo SDA na vlasti i da ne mozemo samo njih kriviti
Ne sekirajte se jer se Alija Tihic spremio za snijeg i nevrijeme,naime saznajemo iz pouzdanih izvora (njegove sekretarice Semse) da je uplatio godisnji odmor u Antaliji dok ne prodje ovaj kijamet sto nailazi.
POTOP,samo potop pikam.... MONTENEGRO ćao !!!!
Pozitivan primjer odgovornog odnosa prema poslu i građanima. Nažalost kod nas je malo ovakvih primjera da neko prati situaciju i da blagovremeno reagira. Uglavnom prošla zima je pokazala kako se ponašamo u vanrednim situacijama. GRAS je nonšalantno pustio da snijeg zatrpa tramvajske šine pa smo onda čekali da Turski bataljon sa pripadnicima OS BiIH čisti snijeg lopatama. Prije snijega treba pripremiti mašine, alate, lopate i provjeriti organizaciju, i da svako radi svoj posao. Krovovi su se rušili; pola Skenderije je palo pod težinom sijega a niko nije ozbiljno ni odgovarao zbog toga. Izgradili smo čudan odnos, gledamo u nebo i očekujemo da neko sa strane radi naš posao.