Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno mi nije jasno sta napadate momka...on je stvarno fin decko...takvog bi svaka majka pozelila za zeta ;-) Eto nama njega ponovo u Sarajevo da siri svoje akademsko obrazovanje i kulturu zivljenja... sjeme im se zatrlo !!!
Ima 48 sati da napusti zemlju!!!! ma ja bi takvog odveo do granicu, postavio 48 specijalaca sa pendrecima, 24 sjedne a 24 sdruge strane strane i fino ga odpratio sa hajrom tamo gdje mu je mjesto, a zabranu od 2 godine nebi mu dao nego bi mu samo fino i kulturno porucio - burjum dobro dosao opet kad god zelis, ceka te ista izpracajna delegacija pa bi vidio kad bi opet pozelio da udje u zemlju.
PS auto bi mu zapljenio i dao onome momku kojeg je napao kao odstetu.
sad ovi nasi seljoberi nacionalisticki neka pocnu sa komentarima tipa: to je jer je musliman a nama danas bajram
da izvines, jbte takav musliman, meni taki netrebaju, jedino na dzubrivu mogu dati ruku, nekaljaj mi vjeru sa takvim dzubrivima matere ti.