Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije ćemo u CG popit kafu nego ovdje.
Pametni ljudi, kakva ba korona, napuhano sve, izgubili smo ekonomiju valja ljude vratiti na posao
bravo.................
Kako ono biješe 18.6% ili 19 %
Bravo Crna Goro!
Tu ce im biti tek šah mat
Đetići opuštite se
Zbog turizma kosmije i susjedi krenuli grlom u jagode.
A zato ste vi danas saopštili da niste imali novozaraženih u zadnjih 24h. Isto kao Hrvatska gdje je navodno samo 7 novih infekcija u zadnjih 24h. Koga vi farbate? Znate da ste pukli bez turizma pa pokusavate falsifikovati podatke. Providni ste!
❤️🇧🇦🇲🇪🇧🇦🇲🇪🇧🇦🇲🇪🇧🇦🇲🇪🇧🇦🇲🇪🇧🇦🇲🇪🇧🇦🇲🇪🇧🇦❤️
od kad djetici srbiju odkurcase sa grbace sve im krenu u pozitivnm smjeru,jos samo da odkurcaju SPC i to ce biti jedna fina prosperitetna evropska drzavica! dvije sezone na CG moru prelijepo mnogo jeftinije nego u RH i mnogo ljubazniji narod!
@034KragujMile onni su u bankrotu jer jos uvijek imaju probleme sa SPC( i to ce proci) @bolabola istina ali zatojer su bili pod srbijanskom pandzom,sad vise nisu!
Jel ziv motorista? Sluzbeni put motorom bio?
ljudi napravili plan … i sta je tu lose ..u nas je jos uvijek 4 x 14 dana
ma jasta
wana be Svedska, sretno