Izglasano nepovjerenje
1.1k
Crna Gora: Pala vlada Dritana Abazovića
Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije pao Dritan Abazović već njegova politika, nisu ga oborili Crnogorci, Albanci i Bošnjaci već građani Crne Gore ;-)
Expert ko i Galijasevic isto govno
Nemoj ti Abazoviću ništa više činiti!
protiv Albanca glasala i albanska stranka...toliko njemu...
Znaci ni CG jos nije spremna iskoraciti ka vladavini prava/zakona a udaljtit se od vladavine klanova/plemena i etnoabrahamskog nacionalizma. Dritan jasno vjeruje u vrijednosti naprednih drzava - Vladavina Prava i Gradjanski uredjeno drustvo. On je u ime tih vrijednosti radio sve a etiketu "izdajice" mu mogu dati samo dvije vrste ljudi - oni koji jos zive u plemenskoj zoni sumraka, i onih koji manipuliraju osjecanjima ovih prvih. Balkanska klasika.
Ko visoko leti... I dalje tvrdim da je Abazović prodao Vučiću Crnu Goru za Kosovo!
A ako prosirimo vidike i sagledamo stvari iz drugog ugla? Sta ako je potpisivanje ugovora sa SPC samo dio paketa uvazavanja prava svima jednako? Zasto tu mogucnost moramo odbaciti? Najlakse je rezonovati plemenski, kao da je jos uvijek rat izmedju jugoslavenskih plemena, odavno nije.Ugrozenost naroda" i "potreba zastite naroda" je fikcija kojom decenijama manipuliraju vodece politicke stranke na Balkanu.
Cao, pudlice Aleksanda Vucica....
Čestitam Crnogorcima, valjda se opet skontaju pa nastave dalje gdje ih ovaj ubačeni uhljup zakočio.
Jest im se uznedalo, gori od nas sto puta izgleda 😅
Uznedalo, vjeruj da nisu 😄
imaju više stranaka nego mi a ima ih oko pola miliona
Ugovorom lik potpisao: -da je SPC starija u Crnoj Gori, nego SPC u Srbiji a da ne govorimo o Kosovu :-) -svi manastiri postaju vlasništvo SPC i da dalje ne nabrajam.... Uglavnom, nebitan lik koji je bio korisna budala u rukama jačih igrača a on i brat mu se prodali za sitniš ako gledamo ukupni ulog... Takovih imamo u BiH na bacanje na sve tri strane.
Ne postaju nego ostaju. Bitna razlika.
Malog Dritana, nag..zi se , Vucic i Rusi..., nek zove Portfilija da ga spase..haha
ode crnogorski kadirov
Kazu lijeni chrnogorci vlada pada vise nego u Italiju 🤣
Moj Dritane naguzise te za 100 dana slave. Ispao si veci levat nego sto jesi. Ali znas kako kazu: Sam pao sam se ubio…
Gracias muy bueno ;)
zna se ko sve zavrsava politicke nauke u sarajevu dug je niz zlocinaca profesora i studenata