Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda sad sandzaklije se vrate u crnu goru,i ociste nam malo drzavu.pretvorise sarajevo u rio de zaneiro ,bolje kineze imat za komsije,bar ne nosaju utoke
IME, Ide jos samo Crna Gora u EU......BH, Srbija, Makedonija, Kosovo i Albanija ostaju do daljnjeg crne rupe. Mozda nam se i Grcka pridruzi uskoro pa da cinimo korupcionu uniju:)
odoše svi u EU Hrvatska i Hercegovci,Srbija pa Crna Gora a kad će Bosanci,kad?
kad ce se ove sandzaklije vratiti u snadzak i crnu goru..smrde, samo jedu sira i seru..i prave belaje po sarajevu
A sve smo se rugali Crnogorcima te lijeni, te ovakvi, te onakvi! I oni ce u EU od sada pa za pet godina. Mi......NIKAD!!!!