Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li kakav crnogorac da me ženi, rodila bih mu troje djece :)))
I orden bogami. Đe si vidio Crngorca da prima PARE A DA IH NIJE ZASLUŽIO ? Mogao bi se zvati orden zasluga za kurčeve rabote
Nemam pojma što uvijek ljudi palamude o Albancima, njih je oko 5%, oni su politički i demografski potpuno nebitan faktor u Crnoj Gori. Imaju Ulcinj od većih mjesta i to je to. U Podgorici su 5% stanovništva. A po mentalitetu nemaju mnogo veze sa Albancima sa Kosova ili Makedonije. Problem Crne Gore su DPS i Milo Đukanović, ne manjine.
Siptari i Cigani su se posebno obradovali ovoj vijesti. :))))) Balkanske kurvice ne radjaju vise djecu, samo sire ne papcima i strancima...
Bolje je u crnoj gori nego u americi
Hahahahaha,ode i Podgorica znaci sipcima.Pa njima i ne treba plata da bi se kotili.Jos sada kada im se placa da se tucaju i pravee djecu,hahahaha,nece ustajati iz kreveta.Baklava i burek su proslost.
SVAKA ČAST KOMŠIJE. Što ovaj zakon naši ne kopiraju kao mnoge do sada.
Vidis tetka da se nisi uzalud yebavala....
ZAr nije jeftinije investirati u arapska naselja da im se malo p'odigne natalitet.
nemojte mislit da sam paranoidan, al Bakir je dole puko neku priču tim Arapima, ne samo ovim burojima i to, već običnim Arapima da su u nas lake žene da trebaju doć u Bosnu. Ne zajebavam se, na fesju mi se javlja Arap i pita me kakve su žene u Bosni, kako da dođe do Bosne...
To su tipične Bakirove ublehe i mafijaških porodica okolo. NAime lako je uložit sada u NEKRENINE SDA, a moglo se dosad uložit i ženama u Holiday Innu pod kontrolom Bakirove stranke, sve dok nije uletila SIPA ! Dakle, piši arapima: Nema više, što je bilo bilo je.
Mi u BIH smo još uvjek na komentarima prijatelja i poznanika tipa: svaka čast, divim vam se, lijepo vas je vidjeti, druže nisam te vidio godinama, jeste li pojačali dozu apaurina i sl.