Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška Crnoj Gori i Crnogorcima, Padajte posrbice, izdajice..Gdje god vas ima nema rahatluka ‼️🇲🇪🇧🇦
Gdje su srbi tu je j rat
Boli nas kujac za C.G imamo mali milion svojih problema! 2014-2021! Tik Tak!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nevjerovatno šta može stoka za par mjeseci da uradi od zemlje. Dok je Mile vladao možda je bilo korupcije ali je bilo dobro. Turisti, EU integracije, NATO članstvo .. gradnja i gledaj šta uradiše separatisti.
Što ti zoveš korupcija na zapadu se to zove 'biznis'.
bitna vijest za BiH k'o i protesti u Mijanmaru
Mislili Srbi ja, evo ga, a ono kurko mali.
Ovo je predstava za javnost režirana u Beogradu,igra dobrih i loših policajaca...ne zanositi se ništa
Sustina vladavine je da odrzavas red i ne treses kavez..
Revolucioneri, prwvac jizna amerika!
SCENARIO ISPLANIRAN JOŠPRIJE IZBORA U CRNOJ GORI . SAMO ŠTO DRITAN NIJE BIO SVJESTAN DA SA IZDAJICAMA CRNE GORE NEMA DOGOVORA.
Pa zar to nije opet Srbija, Dritane, dvorska ludo!
Počelo je !😎
Abazovic otisao sa dzavolima da pravi koaliciju, pa mu se obilo o glavu
Ovaj je veće govno od Mila, najgori tip ljudi, prodao se za vlast pa sad mora slušati i ići po mišljenje kod zapadnih ambasada, jad i bijeda od čovjeka.
To je vlada sr*endi koja Crnu goru vodi u nestanak i kako bi je pripojila genici.noj srbiji
Srpski državni udar.
Crnogorcima je bolje da vlada Milo,on se već nakrao, nego ovi tumalji što vuku svak na svoju stranu!Ovo mi nešto baš poznato ;-)
I mi u BiH imamo Abazovicaz. Forto & Konakovic. Oni isto mogu sa cetnicima ko sa najmilijim
Islamizovani Srbi se nadaju da ce na vlast da se vrati Milo, isti onaj koji ih je protjerivao, vracao izbjeglice u Bosnu, slao Mladicu gorivo za tenkove, slao dobrovoljce i opremu……samo da bi napakostili pravoslavnim Srbima. I poslije se zapitate zasto su jedna od najadnijih skupina ljudi, ostavljena ni tamo ni vamo, koja luta od trenutka do trenutka, cas su Bosnjaci, cas su Turci…Skupina ljudi koja samo gleda kako da napakosti onima od kojih je potekao.