Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glup si \"he he\". Turska i nikada nece uci u EU zbog milion razloga, ali samo penali glupi mogu da uporedjuju CG sa tim zemljama, ali ljubomora, pa i neznanje cini svoje.
i turska je kandidat ima godina i godina...to malo da im ga daju za priznanje morbidne siptarije i izdaju srba. taman da ni brk ne omrse, obecanje ludom radovanje.
CESTITKE :)))
Sacekace oni \"Smrdiju\" u paketu. Poslije Tacija, na redu je Milo.
Sto stara uciteljica (EU)djecu prevaspitava,ccccc samo nije ni njoj lahko;( kad nasi Balkanci(cast izuzecima) posjeduju sve, samo ne kulturu dijaloga,toleranciju i sto su navikli svakih pedesetak godina da otmu od susjeda pa i po cijenu ljudskog zivota.
Da su ostali sa Genocidnom smrdijom nebi nikad nista dobili.