Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sto ne mogu ovih pametnjakovica na internetu :) vjecito kakite ovo i ono a uzivo se ne znate posteno hljeba najesti i zbog takvih kao sto su ovi pametnjakovici BiH nikad nece postati normalna drzava....Ja imam dosta prijatelja u RS i u Hrvatskoj pa me niko ne gleda poprijeko zato sto sam Bosnjak Musliman....Dajte vise prestanite sa pametovanjem i primite se posla a ne da visite po cijeli dan na Sarajevo-x i pisete gluposti da vam se normalni ljudi smiju radi toga ;) vozdrica normalnoj raji :)
Plav i Rozaje sxnisu u Crnoj Gori
Neka je sa srećom Crnoj gori PS.Da li je i BiH mogla proći kao Crna gora,ko zna,MOŽDA ???????????
Cestitke Crnoj Gori od Srbije i srecan Dan drzavnosti! ;)
bas cudno ISLAMSKA VEROISPOVEST 19,97% MUSLIMANSKA VEROISPOVEST 3.14% ZNACI ISLAM JE 23,11% Bosnjaka 8,65% Muslimana 3.31% ZNACI ISLAM 11,96% GDJE SU ONDA OSTALI??????: 23,11%-11,96%= 11,15% - 4.91%( i ako albanci inace nisu svi muslimani) - 1% roma( i ako nisu svi muslimani el nek bude)===5.24% KO SU TE ISLAMSKA VEROISPOVEST ILI MUSLIMANSKA VEROISPOVEST 5.24%???????????????
Svoj ti posa\' gledaj. Mi smo stariji od tih paradrzavnih tvorevina. Cestitam svim gradjanima Crne Gore nacionalni praznik!
RS je duplo veca veca i po povrsini i po broju stanovnika. Crna gora je nesto kao HercegBosna. Tako da ce uskoro i ove dvije drzave slaviti svoj dan drzavnosti, jer se sa muslimanima ne moze dalje!
Kad Srbija obilježava dan otcjepljenja Kosmeta?
Kad Srbija obilježava dan otcjepljenja Kosmeta?