Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesi li to ti Mevlide Jašareviću? Nemoj se ti puno sekirati da ne eksplodiraš od muke
@TALIB HRAAAAK PUUUUU!!!!
Izvorni islam tj \"vehabizam\" je svijetlo Gospodara svjetova,naseg i vaseg Gospodara.A to svijetlo se nemoze niko ugasiti.Mi svi,kada bi napustili taj put,nebi ni trnuku naskodili Islamu.Naprotiv All-ah bi nas zamjenio puno boljim od nas! Ovaj \"pokrsteni\" islam kakav promovira IZ nije Islam nego ponizenje.All-ah je objavio ovu vjeru da bi je uzdigao iznad svih ostalih vjera,makar to bilo mrsko nevjernicima. Ehlu sunnah nije nikakva krminalna ni krimogena skupina.Vi ste kriminalci i lopovi.Tirani i ugnjetavaci svog naroda.Sluzite demokratiji koja je porobila 90% covjecanstva.Pozivate se na vladavinu prava,u kojoj vece pavo ima onaj sa dubljim dzepom.Lazete narod 10inama godina.Kradete i pljackate.Lesinari i zvijeri. Mi pozivamo Alla-hu Uzvisenom i Bozanskom principu vladanja i sudjenja.I to je pravi put.Sve ostalo je zabluda.A Vatra ceka nevjernike.
Kakvi novinari takvi i komentatori!
ISKORINJENJEVA?
saslušnje? sardanju? ektremnim? vjesrkih?
\'\'\'Crna Gora: Agencija profesionalno prati vehabizam\'\'\' hahahahahhahahahahahahahahahahahahhahaahah
pročerat sve veabija iscrne gore nami u bosnu da se mi bahkčemo s njimi
svaka ti je zlatna!
Implementaciju organizovanje podrsku finansije logistiku ko i pranje mozga VEHABIJSKIH POKRETA JE EKSLUZIVNO SERBIJA-VEHABIJE I SERBOTERORIZAM...!!!
Vehabizam se ne prati vec ISKORINJENJEVA...!!! Zabraniti sve fasisticke grupe od svih ekkstramista ne samo vehabija vec i cettnickih i usstaskih fasistickih srpsko-hrvatskih FASISTA...!!! A znamo SVI da SVE VEHABIJSKE OKRETE FINANSIRA EKSLUZIVNO SERBIJA SA GENOCIDNOM TVOREVINM I MILORADOM DODIKOM KO I SERBSKE NAZZI POKRETE...!!!