Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vucic: Daj mi rukicu Covke: Nemoj, narod gleda Vucic: Ovo je moja zemlja, ja naredjujem. (stisnutih zuba) Daj rukicu!
Čovke pruža rukicu i zapjeva Lijepa naša domovino, te mu rukice dadoše i Bakir i Ivanić, pa svaki zapjeva svoje, istovremeno tako da se od općeg meteža i te silne kakofonije samo začu jedan gromoglasan glas : Momci, Veliki brat vas gleda.
Naravno Covicu gledamo dvije skole pod jednim krovom, pa kada je to ispravno dodji pa je napravi u Sarajevu, mislim da ti nebi odgovarala sigurno, jer bi plakali u Zagrebu o ugrozenim pravima, to isto vazi i za ove u Genocidnoj al ona je posebna prica, jer prirastak kao vrsta malignog oboljena nema buducnost..zakon prirode, pa je glupo i baviti se naukom u ovom slucaju.
Dr. Čović izgleda kao profesor gosp. Vučiću.
Sjećam se kad sam bio u osnovnoj školi, negdje četvrti razred, jedna drugarica iz razreda je rekla da ne može odgovarati, jer joj je umrla baka. Kad ju je učiteljica pitala kada, kaže prije mjesec dana i još joj je žao. Naravno, pokušaj nije prošao. Može i hoće nas bol držati dugo, možda i dok god živimo - za najbližima, za rodbinom, za prijateljima, pa i za nepoznatima - ali smo prošli davno vrijeme kad nam je to mogao biti izgovor.
Beogradu i Srbiji je najbolje išlo kad su Hrvati bili na čelu - Tito, Ante Marković. Može li im dr. Čović pomoći na predsjedničkom mjestu?
SERONJE
zaista ne kontam ...seselj je u hagu vise od deset godina sudjen a njegovog prvog pomocnika vucica nikad niko nije pozvao na odgovornost iako se zna da je zagovarao rat , mobilizaciju ,genocid ..na internetu ima mali milion takvih video zapisa
ovaj vucko opasno muti zeli da pokaze svoju nadmoc stim da oni njemu doju..a samim tim da pokaze svijetu da je srbija za mir i toleranciju da bi sebi otvorila vrata evropi i svijetu kupujuci vrijeme koje njima treba u obustavi svega sto je dobro za interes bosne kao np. negirajuci rezoluciju podzavajuci dodorendum itd sa jedne strane a sa druge da pokaze da su oni za mir da bi nastaviuli dalje sa svijetom a bili dobri sa poganima rusima
niko tebe ne tjra covicu... budi slobodan baviti se poljoprivredom
"prošlost treba da ostavimo povjesničarima". ovo je prva pametna stvar koju sam procitala na ovom klixu.
istina.......ali negdje treba poceti
jbg Rusty rano odes na spavanje.......i jos varas sa Bones.....tststt mislis da cu ja to dugo trpiti????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)