Komentari (372)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji je ovo licemjer yo svijet nije vidio dobro sam ja jednom rekao covjek sa hiljadu lica a nijedno pravo on je najgori otpad ljudskog roda ovaj covic sramota hrvatskog naroda kojeg predstavlja sramota svih nas
@IzetSmriko01 Nije on licemjer nego citav hrvatski narod je licemjeran. To se moglo vidjeti jos od NDH
Pusti kritiku, hajmo ga sklonit. Svi za Komsica!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo bi trebala biti kap koja ce preliti casu da mu konacno neko kaze pokoju pametnu
ima li neko ko će ovo đubre teretiti za izdaju države ovakvi se u ludnicu trpaju u normalnim zemljama
Teorija da most šteti na bilo koji način pravima BiH pada u vodu samom činjenicom da su 2006.g. stručne komisije BiH i Hrvatske potpisale sporazum da gradnja mosta na lokaciji na kojoj se gradi i u ovim gabaritima ne ometa nikakva prava BiH. Manite se jeftinih političkih poena.
Sastali se hrvatski kolaboracionisti, gazda Plenović i hrvatski petokolonaš iz Predsjedništva BiH da još jače osnaže Plan B u namjeri anschluss Herceg-Bosne ... ne obazirući se na pouku historia (est) magistra vitae, monarhističkih banovina, NDH i zločinački sankcionisane Herceg-Bosne u hagu...
Sad na isti način opiši sastanak Erdogana i Bakira.
UZP u nastavcima,serial od 3000 epizoda
skretanje sa bitnih na nebitno pitanje odnosno problem. Bitno je imati more ali je bitnije zaposliti ili lijeciti ljude!
Štovatelju UZPea , ..samo ti ćestitaj i salutiraj ( zavisno gde se nalaziš) ,... jel, tako bre ...? Imaš još cca 2 meseca da palacaš , a posle.....???
Sram vas bilo obojicu i sve one koji zagorcavaju zivot BiH. Ne mozete da gledate ta 22km BiH obale pa pravite mostove( tj kinezi ce praviti), ne mozete da progutate da je Neum u nasoj zemlji. zloce jedne
Dva konja koja igraju na kartu nacionalizma I rasturanja bosnjackog naroda pa I njenog ustava, kazu bosnjaci problem s visokim munarama I njenim pozivima na molitvu a nije problem ovih budala sto sabotiraju njen prirodni morski tok samo iz inata kako bi naudili nama pa I Covic sam sebi koja budala. Niste Nas tad uspjeli e vala necete ni sad !!!
Pa ja ne razumijem u cemu je problem, Hrvati u BiH vole Hrvatsku jer je to jedan narod, pa je normalno je da vlast u RH pomaze Hrvate u BiH na sve moguce nacine. To sto volimo svoj narod ne znaci da mrzimo drzavu u kojoj zivimo i placamo porez. Medutim svojim odnosom bosnjacke stranke sve nas vise tjeraju da je prestanemo postivati.
Jesu ove balije rodjene za sprdat se
Idiot 2018-te.
Izdajnik svog naroda
22.12.2006.g. Stručna povjerenstva BiH i RH su potpisala dokument da gradnja mosta na ovoj lokaciji, u ovim gabaritima ne ugrožava ni na koji način pravo neškodljivog prolaska, niti bilo koji drugi interes. Ako je 2006.g. Stručno povjerenstvo BiH to zaključilo...
Sve su prodali nista nije Hvracko dok Deutschland, kupi povlaku gradzani dobijaju jogurt. Napravijo auto put preko Banja Luke za Split bijo kraci za 150 km nekaim bude prazan ode sve u P.M polko.
@Ado1980 do tad ces prati arapske guzice a cerku ces dat da mu bude 3 zena