Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jelena, Aida i Nataša su normalne žene u Vućićevoj i Vulinovoj nenormalnoj državi i to onda biva problem.
Milicija da pohapsi sve koji krse javni red i mir ali i one koji ostecuju i/ili prljaju javnu imovinu. Nadam se da nije istina da je jedna od 'aktivistkinja' pustena iz corke..ako je tako onda da se odgovoran za to odmah procesuira i sankcionise. Ocigledno da se pipci tajkunsko-lopovske hobotnice i dan danas nalaze u miliciji ali i u sudstvu i tuzilastvu. Ministar Aca Vulin to mora da pocisti i to brezovom metlom
Mural mu namazite izmetom.
Open Balkan kad priznate genocid, a do tada 🖕🏼
Zar ne bi bilo pametnije da je prosula neku hemikaliju koja reaguje sa muralom (solna kiselina, sirće/esencija, sredstvo za čišćenje cijevi tj NaOH...), umjesto njimet što bezveze baca. Bolje da je nahranila golubove i beskućnike.
@RodzerFeder samo odeš na reddit signup stranicu i oni ti daju ideje ovakve, ukucaš beze neki email npr [email protected]
Kako predstavljate ove aktiviste covek bi pomislio da ih ima na desetine hiljada a oni ne mogu da nakupe 20 ljudi koji su inace placeni da rade protiv Srbije. A sta ce jadan bosnjo nesposoban za zivot prosle godine moli Srbiju za vakcine pre neki kad moli Srbiju za gas, 2 sata pada kisa potopi celu drzavu a oni bi da ratuju sa Srbijom, zali boze izgubljenih dusa.
Meni je drago za tvoj komentar, pogledajte Bošnjaci kako se naslađuju što ste išli da se vakcinišete, niko nije molio za gas, gas su dobili i pravoslavci u BiH, a to za rat, niko ne prijeti ratom, nego se obećava da će se braniti država.
Genocid je bio i ovaj nacrtani je osuđen između ostalog i za genocid i to ništa ne može promijeniti. Kad tad se mora priznati istina.
A jesu li uhapšeni oni koji su nacrtali čovjeka pravomoćno osuđenog na doživotni zatvor za genocid u Srebrenici i ostale zločine??