Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Resetaju Hrvatsku sa svih strana neprijatelji i tkzv dobri susjedi, ali nista im nemogu ti zlotvori. Sokci idu dalje i kad udju u EU bit ce najdemokratija u Evropi. Samo naprijed i ne posustajte, pred zlobnicima. Adapt and Overcome!!!
Po inostranom zakonu u momentu priznanja drzave,samo teritoriji koji su bili pod kontrolom centralne vlasti,mogu uci u priznate granice! Zato ce biti jako tesko za Hrvatsku da na medju-narodnom sudu dobiju u svoju korist!
\"ali ne ćemo prijateljstvo kupovati teritorijem \" NEĆEMO se piše zajedno
DERUPE slovenački. Pošišpu ga hrvataima!
Gremo slovenci!!!!!!! Karaajte te rvate....