Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za ambasadoricu, bravo za Kosovo
Kme kmee nato heljp
@DiegoArmando32 Prvo naprave sr.nje, izazovu sukob i kad Srbi krenu gaziti, onda ide nato heljp.
e ovo se zove kmecanje
Srbija je potpisala kapitulaciju 1999.g u Kumanovu za izvršeni genocid nad Albancima Kosova i nema nikakve ingerencije nad Kosovom.Kosovo je nezavisna država i šta Srbija ima veze sa Kosovom.Baveći se Kosovom Srbija je danas najsiromašnija i najzaostalija država u Evropi.
Neka dodje kod mene da joj ja objasnim neke stvari a za posle videcemo.
Lijepa i pametna... 😘
srbi ne mogu da se pomire da su Albanci u svim sferama života iznad srba.
Srbe sljedeći 100 godina neće niko oprati za izvršeni genocid nad Bošnjacima u BiH od 1992 do 1995.god i za izvršeni genocid nad Albancima na Kosovu od 1998 do 1999.godine.
SONJA BISERKO osnivač i predsjednica Helšinskog odbora za ljudska prava u srbiji kaže: kompletna srpska istorija je jedna velika laž.
Penicilin za zlocince
A komentari prosjecnog Bosnje: red komentara sa podanickim stavom i divljenjem uz cestitke na njihovoj hrabrosti sa zalom sto Bosnjaci nisu takvi, drugi red sa objasnjenjem sta bi joj radio i kako bi je cerecio kad bi mu dala.
koja glupaca osudjuje kao milosevica i govori da je mesara, a ovamo objavljuje bombardovanje i podrzava ubijanje ljudi
Mislim da ista gospodja opravdava zlocine nad Srbima na Kosovu. Odmazda jbg. Toliko o balkanskoj 'objektivnosti'.
@BosnjackaUtvara za pare bi i ti pricao takvu pricu.Ona od novca sa strane daje svakakve izjave za interesne grupe a to je opste poznata stvar.
Bravo Ambasadorice, Bravo Kosovo. Ustvari, dobar milf
Čovjek je dobio nagradu za književnost a ne za politiku.
Covek dobio nobela, i sve sto je govorio o Srbima, sad dobija na tezini.A doticna gospodja moze samo da kuka preko drustvenih mreza. Da je vidim da javno napadne u Austriji dobitnika nobelove nagrade. Misevi bili, misevi ostali.Kako je krenulo, zavrsice kao i Kurdii. Tako je to to jbg
ma ja napala ga u UN a ne smije u Austriji , e moj dilbere hhhhh
ovi s kosova bar imaju muda za razliku od nasih uhljeba