Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo polahko, probudit ce se BOSANSKI narod i stati uz svoje heroje antifašiste, a kvazipravednici i kvazipatriote pokazat će svoje pravo lice - ruku pod ruku sa ustaškim režimom.
Lijepo je sve to, antifašizam i to, ali mogli bi učiniti nešto više, barem dići glas za antifašiste koji nam leže po zatvorima dok naredbodavci zločina sjede u državnim foteljama. Lijepo se slikati i pričati o antifašizmu, ali sklapaju oči pred nepravdom.
Malo provokacija... -------------------------- -Turah,turau i uturah, ja turanje ne poturah, do poslednjeg udvorice, moga dragog poturice. ...[prepisano sa jednog sajta] Sto se mora ,mora, pozdravi za Doora, od Bosnjackog hora !
Bugojanska jadikovka Kada su došli po Srbe, ja sam šutao; jer nisam bio Srbin. Ionako su svi Srbi c.e.t.n.i.c.i. Ha ja! Kada su proganjali Hrvate, ja sam šutao; jer nisam bio Hrvat. Ionako su svi Hrvati u.s.t.a.še. Ha ja! Onda su preuzele v.a.h.a.b.i.je, ja se nisam pobunio; jer oni su naši m.u.d.ž.a.h.e.r.i. Ionako su braca po vjeri. Ha ja! Kada su došli po mene, nije preostao niko da se pobuni.
Dalje, neratificiranjem Dejtonskog sporazuma, validne su jos uvijek RS, HZ HB i Alijin ostatak BiH. Osim toga nepriznavanjem Dejtona, trebaju se vratiti sve teritorijalne koncesije koje su strane dobile ili dale u Dejtonskom procesu. Znaci, SVE OPCIJE su na stolu, pa kako zelite.
RS+HZ HB+AP ZB=75%glasova Mogu sa 75% glasova za, naspram ostatka glasova sa 12%protiv, izglasati sta im padne na pamet. 1990tih je s punjo manje glasova, tj. sa dva glasa za, a jednim protiv (srpskim) izglasana nezavisnost/neovisnost BiH. Ratom je Ustav R BiH pao u vodu, a od 1995-te imamo Dejstonski sporazum JOS NERATIFICIRAN, sto znaci da smo u ratnom stanju i bez Ustava, te su sve opcije na stolu. Buduci da nije ratificiran Dejtonski sporazum, nikada ni mir nije potpisan. Kada se pogleda ko odbija da ga ratificira, jasno je ko nece mir.
Ovaj covjek isto koda se takmici za miss svijeta ! Ja zelim mir u svijetu i da neam gladnih :(((( boze sacuvaj
tri en*titeta već postoje ,možda misliš na če*tvrti ALI po kojim crtama misliš razgra*ničiti taj en*titet u odnosu na ostali dio ze*mlje,dali imaš namjeru i dirati entitet*sku liniju rs-a,da bi se to sve ustrojilo potrebna je saglasnost svih konstitut*ivnih naro*da u BiH a po novom i tzv ostalih...misliš li da je to realno:?!\"#$ To mu isto dođe kada ja kažem,rs je natsla na zlo*činu i potrebno ju je prekrojiti,uk*inuti,razvla+stiti...itd ALI realnost je nešto sasvim drugo,postoji dejto*nski miro*vni spor*azum i ustav BiH koji je jedan od anek*sa tog istog spora*zuma i to se MORA sprovoditi do nekog eventualnog novog uređenja. To je realnost,sve ostalo je šuplja.
-Pakao plamti,pakao gori, tamo se Aljo s sejtanom bori, pa Doorsa zove-vrata otvori, al\' Doors samo Engleski zbori, ne zna sto znaci\'\'vrata otvori\'\', zbog tog \'ga srce i dusa boli, zna da mu idol u paklu gori.-
Close the door and shut the fuck up......
Treb\'o je kazati: Lajkam Tadicevu izjavu :-P
citam ove com i napokon mogu sa sigurnoscu kazati da u mojoj zemlji vise nema naivnih...hrvati odnosno srbi su nama pokazali sta nama misle onih nedavnih godina 92-95g..
samo cekamo da nas Babo izadje i zatvora ,odma ce mo se odvijiti od ovih didovih hajvana
Ma kako narod nije glup!!! Glup je čim iznova bira istu vlast koja nas samo pljačka i vodi u beznadje!!! Sve ista go.na, i srpski i muslimanski i hrvatski članovi predsjedništva. Treba da nas vodi jedan čovjek, nije bitno koje vjeroispovjesti, jer je Bosna multinacionalna, al da nas vodi neko pametan i da se više okanimo nacionalističkih prepucavanja!!!
yebena vremena dosla narod nije glup da vise krvari i ratuje EU se raspada po njenim savovima u USA dolaze isti problemi kao i u SFRJ 90-tih a RUSIJA se smjesi na sve ove budale USA i EU kako su nasjeli na jevtin trik