Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Albanci više nikada neće nazad u Srbiju i to je realno stanje, a sve ostalo je sanjanje. Srbiji je ponuđeno da prizna Kosovo i da rahat uđe u EU, ali je suviše vreo krompir ubačen Vučiću u ruke. Neće on to smjeti.
@Servonje i opet veci od tvojih 25%
Kad tad ce se u toj vukojebini zarokati a to je jedino rjesenje Kosova. Jedni imaju Rusiju a drugi Ameriku pa sa srecom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nadam se da ce hladne glave pobijediti, razaranja i ratovi ne trebaju nikome zato neka im bog pomogne da budu razumni jer u nekim sledecim sukobima opet pobjednika biti nece jer dodju oni iz Ecrope i Amerike i kazu kako ce biti a njima najvise odgovara status quo jer te tako kontrolisu
Dopeman....., jesi ti corav ili SDAovca pa uzeli su pola Bosne jer im je Alija dao....koja ti je to prica za glupe Bosnjake.
pa misle da je njihova cijela zemlja gdje postoji i jedan srbin. Pokusavaju isti model staviti i albancima, na kosovu ih ima manje od 20% i hoce neku konstutivnost
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
boli vas racku,samo gudru uzgajajte ,tu je lova.u usa država washington bankrotirala,i onda legslizovsli proizvodnju marihuane i posjedovanje do 31 grama kod sebe i evo ih ko na konju ,satnice po 20$ skočile hladno .vuva je rješenje za kosovo
Srbi su se uvijek kurcili i mitovima bavili a rezultat je mala Srbija.
Ajd se malo fokusirajte na BiH probleme, hvala!
Neshvatljiva uloga EU I MZ politike na Balkanu da ne dovrsavaju do kraja svoj zapoceti zadatak i na Kosovu i ovdje u BiH.Sem medzunarodnog priznanja nezavisnosti sve unutrasnje probleme su ostavili nedovrsene poput ognjista gdje vatra moze ponovo uvijek da se rasplamsa.Pogotovu sto su dali ogromne ovlasti nacionalnim piromanima a to ovdje kod nas gledamo svakodnevno
mrzi me čitati članak, al sam čuo izjavu austrijanaca da neće biti novih članica u dogledno vrijeme. drugim riječima: ko `ušo ... `ušo je. poslije x-y godina ... naznake za ulazak u eu imaju jedino crnagorci ..... poslije toga opet poček od 20-30 godina.
Kosovo je država.
Sjeverna Mitrovica ima manje od 10 hiljada stanovnika de facto.Rada Trajković politićarka sa Kosova potvrđuje da sjevena Mitrovica ima 3 poluaasvaltirane ulice,duga je 4.5 kilometara i ima dva ipo kvadratni kilometara površine.Srbija zna kad bi iko pokušo podjeliti Kosovo Srbija bi se podjelila jer je ćitava istoćna Srbija naseljena Rumunima i Bugarima kojima je kralj A.Karađorđević promjenio prezimena da bi ih srbizirao.
Ja sam da se ne prizna Kosovo zarad EU !
Srbija je svjesna da je izgubila Kosovo...Sad oni kalkuliraju kako to najbolje da unovče...
"Za razliku od Nijemaca, koji i dalje ne žele ni čuti da se kosovski čvor razmrsi podjelom Kosova ili razmjenom teritorija, već smatraju da bi Priština trebala dobiti stolicu u UN, za Amerikance rješenje koje bi podrazumijevalo da Srbija dobije sjever Kosova i manastire, uopće nije neprihvatljivo", piše Danas. 
@cosmo.3.again Na pogrešnog si se namerio, treba biti pragmatičan, istorija je jedno, mora se poznavati zbog budućnosti a stvarnost nešto sasvim drugo! Ne može i jare i pare! Ko toga nije svestan je osuđen na propast!
Косово, било Република, било и Метохија ће нас престићи. У изградњи аутопута су нас већ престигли. А ми можемо само дa плачемо са браћом Србијанцима, они због "најскупље ријечи", а ми због свега осталог.
Albanci već imaju 3 države: Albanija,Kosovo i Makedonija koja je dvonacionalna država.Albanija je u NATU a NATO je na Kosovu.Amerika je prisutna u Albaniji i na Kosovu u svim sverama života.Otvoreni su amerićki univerziteti i u Albaniji i na Kosovu i hiljade albanaca studira iz te dvije zemlje u Americi.Između Albanije i Kosova nema više granice.
Zar to nije davno bilo gotovo- Srbi kad su izgubili Kosovo- Sanjat samo mogu Pristinu i Peć- Prizren im je samo bolna rijeć- Jos Mitrovicu od srba ocistiti treba- I srba nece biti ispod Kosovskog neba 😁😁😁😁😁😁😁
Čudno, zašto se njihovo unutrašnje pitanje spominje u BiH?