Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne govorim o Hrvatima, nego o Hrvatskoj politici prema susjedima. Samo kad se sjetim hinjskog odnosa prema BiH u slučaju oko onih kamenih krhotina, Mali i Veliki Školj, koji jesu dio BiH, dođe mi da mi bude drago što su ih Slovenci nasukali.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/vlasnici-velikog-skolja-tvrde-da-taj-otok-pripada-bih/120801085
Od svih srba najgori su ZLOvenci
Slovenci budu saznali da nisu jedini koji znaju igrat prljavo...
Dokle je stigla Hrvatska, kad se ukida naziv trga M. Tita a posebno po osnovu zagrebackog svecenika, da deponiju smeca, nazovu, po Josipu Brozu. Samo trebo bi da zna jedno, da je su partizani okupirali Istru koja je prethodno bila italijanska, a i to da je Pavelic sa Italijom postigao sporazum da sva Dalmacija pripadne Italiji.
@SvetiJuraj Proglašavanje Tita diktatorom, prenaglašavanje "partizanskih zločina" tokom WWII, je zajednički ustaško-četnički projekat minimiziranja i relativiziranja zločina u YU ratovima 92-95 i 41-45. Da pričamo o Blajburgu, Golom otoku, da bi manje pričali o Jasenovcu, jamama, Vukovaru, Ahmićima, Srebrenici... da mjenjamo Titove trgove da bi ćutali o nacističkim obilježjima i nazivima ulica od Draže Mihalovića do Mile Budaka, Jure Francetića.
@SvetiJuraj Pa skoro čitav vijek "utvrđujete Blajburg, Goli otok", ako se "moralo ćutati" do 1990. nije ovih poslednijih 30. Niko ne skriva zločine pripadnika ABiH, jer pogotovo što su za sve poznate slučajeve otvoreni sudski procesi, neki završeni, neki u toku, da li je pravda zadovoljena sigurno nije. 2 je manje od 7, a 7 manje od 90%.
Ja opet kazem hrvat je chetnik i po
Nigdje vecih bijednika od ovih nakakvih zastupnnika BH institucija. Pa sta i koga takvi zastupaju, ako se o granicnim pitanjima radi, kada je bilo Sutorini govora, za koju C. Gora sigurno ne posjeduje validnu dokumentaciju, pa je slijed stvari, da arbitrazni sud stvar razmotri i donese rjesenje. Ali resorni zastupnici i VM, da se nebi sta zamjerili sa CG poklonise Sutorinu kao stare cipele. A tek, sta je i kako sa Peljesackim mostom.
Eto vam sto.metara mora,nama ostaje preko 6000 km obale.hihihihu
Niti centimetra nece dobit...
ne znam sto se Hrvatska buni. Pa Pavelic je potpisom 41-e Italiji predao Dalmaciju i Istru. Jedan nebitan zaljev manje više
@SvetiJuraj Nego sta je. Daj mi puni naziv skracenice NDH. Drugo svi znamo sto Hrvatska i hrvatski narod nije kaznjen, nego ste jos nagradjeni teritorijom. Nece to puno potrajati ubedjen sam. Nesto sto je stvoreno na kostima dece, zena i staraca jednostavno visa sila nece dozvoliti opsanak. Da vidis ko ste pogledaj ovaj kratki video, da vidis koliko ste bolesni. https://youtu.be/MtFdMo1QlHg?t=142
radi se o tome sto ce hrvatska sad gubiti milijarde eura godisnje jer ce se forsirati slovenske luke jer su blize
Neće izgubiti ništa i prije su imali slobodan prolaz. Rijeka ionako nema šanse uz Trst i Kopar
@Drinnsky znaci Hrvatska po tebi propala? A kako je u srbiji,koliko je nezaposlenih,kolika je placa,kako je u sumadiji nisu cacka...vi ste zemlja iz treceg svijetA.hihihihi
Ne znam šta se ovi moji hrvati bune, presuda je poštena i bit će provedena. Zlovenci dobili izlaz na otvoreno more ali zajedničke jurdisikcije, pravo na privredni pojas nisu, a to je bio u pozadini pravi razlog spora
dok furaju HercegBosnu uzeše im Slovenci komadinu zemlje i mora .. pošteno
i to prilično vrijedniju od onog zmijokotnjaka
prc !