Komentari (314)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema kralja nema tita sad se ovde Milo pita
CETE NA APARATIMA , SAMO IH GAZITE NEMA JNA DA IH BRANI
@41ustase45ujameupase CETE PUSITE NA SVIM FRONTOVIMA VALJA 4 GODINE PUSITI DJUKANOVICU
Duži staž od Kralja Nikole.
Vjerovatno je Djukanovic kriminalac , ali i to je manje zlo po BIH nego da su pobjedile kvislinske orjentisane stranke koji bi utopili Crnu Goru u prosirenu Srbiju. Jer to je jedina opcija u kojoj bi se RS mogao otcjepiti a na nacin da kao jedna cjelina udje u sastav Srbije.
Milo DIkatatore ! Imaš u Crnoj Gori 42% srpskih patriotskih glasova , došla ti srpska žanadarmerija da prave srpski REFERENDUM ko u BiH , a ti im ne daš. Kad u BiH mogu imati republiku koja pregovara sa EU, što ne bi imali i u Crnoj GOri, drugom oku u glavi ? ZATO JER Crnogorci IMAJU MILU a ne Izetbegoviće, eto zašto !! :(
ŠTA GOD DA BILO, OSTAJE MILO Rusija u šoku , ne mogu u Boku ! NATO pred vratima, Mile na aparatima ! Demokratske čeete, put pod pete.
pod hitno napraviti referendum u crnoj gori ... sa pitanjem : "jeste li za to da milo bude doživotni predsjednik crne gore" ... mislim ... je li demokracija ili nije
ima 35 mandata, za vladu treba 41 trebat ce mu dosta eura za nedostajucih 6 oporba ima 40 i nedostaje im 1
Vala u svemu je dobar, i u švercu cigarama i u politici frajer se u sve razumije i nek je pobjedio.
Bosnjaci pravoslavne vjere na aparatima
Milo, NATO, priznanje Kosova, EUreka!
A đe se ti kupaš?
POPIS 1991.GODINE, MUSLIMANI(SADA BOSNJACI), 14,57%. IZBORI 2016.GODINE, BOSNJACI, 2 MANDATA. MILO,NAJVECI SRBINE SVIH VREMENA. USPIO SI ONO STO NISU NI KARADJORDJE,NI NJEGOS,NI KRALJ NIKOLA. KAD IH DOCERAS NA 1%,SLOBODNO SE POVUCI,SVE CEMO TI OPROSTITI. NIJEDAN SRPSKI VLADAR,TI NIJE NI DO KOLJENA.
Glupane, dosta muslimana u CG se izjasnjava kao Crnogorci.Nisu svi muslimani Bosnjaci, kao sto nisu svi pravoslavci Srbi!
@Remastered NACIONALNI SASTAV CRNE GORE, POPIS 2011.GODINE, MUSLIMANI 3,31%.
Opozicija ima 40 a DPS sa manjinama i SDom 41 mandat. Ovo su preliminarni izbori, a SD je na granici cenzusa. DPS je vrlo blizu pada, inače su računali 44-45% glasova, a dobili oko 41%. U Budvi su izgubili vlast i to je veliki udarac. Tako da je ovaj naslov smiješan, ovo im je najslabiji rezultat u istoriji. Prošlih izbora su slavili po ulicama, sad je Podgorica prazna.
Da napomenem, ovo su konačni preliminarni rezultati, a ne sa 20%. Najviše je indikativno što nema slavlja po ulicama kao prošlih izbora. Čak su slavili i za masovno pokradene predsjedničke izbore. A sad je Podgorica kao grad duhova, vidio sam 5 ljudi na ulicama, skoro i da nema kola. Danas su isključili Viber i WhatsApp, ovi iz Vibera kažu da je to presedan. Spremaju neki haos i oni i opozicija.
@Integrator ...srebrenica?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i ovaj milo ko bakir,čović i mile bosanac vazda na vlasti..sta je ovom narodu na balkanu..promjeni malo
@Ronex jesi mislio na Srbe ili bosanske pravoslavce
E moj Ragibe ...puno ce Drine jos proteci da se nesto promjeni,za ovih dvadeset godina su se ukorijenili toliko i zabetonirali da samo nam cari mogu pomoc,dana saliju stravu,olovo na tavi istopi i tri azdaje posaljemo u carstvo snova.
Opozicija u CG dobice izbore 50 godina nakon Milove smrti. A možda ni tad.
@Integrator ...ta 2 su "linijski igrači". samo čović.