Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on stiti ljudska prava,pa ja se njega sjecam u koliko je vlada bio i koliki je bio milosevicev cuko
Ovo se zove udarac u pleksus!
Treba nam ovakav jedan za mjesne zajednice
Saša Janković je pošten čovek i dobar kandidat, dok je Čeda običan šarlatan i nedojeb. Čedi više priliče parovi i farma nego politika...
SVAROG,,zagadjuuuuju !Vidim na Twitteru da su omiljeni.
@mirka, ne pratim twitter od kako me je onaj pacov Radulović banovao. Nije mi zanimljivo. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbija mala da ima vise ovako pametnih politicara, postala bi jedna prava i uljudna drzava a ovako dok je vode cetnici koji su zamijenili kapu sa kokardom za sajkacu nece i nemoze napredovati.
Ja licno u ovom Jankovicu vidim jednog novog Zorana Dzindica a volio bih da bude
A vidis, oni malo duzeg pamcenja se sjecaju ovog skota kao najvjerniju Milosevicevu podguznu muhu. Covjek je bio u vladi Srbije zajedno sa grobarom i vuckom. osim toga, kakav je bio kao zastitnik gradjana, nikada ni u jednom slucaju nije podrzao manjinske zalbe usmjerene ka vlastima Srbije, a on je bio kao nekakav ombudsmen za ljudska prava, prevedeno na nas.
@KrokodiIskesuze ,u pravu si,ali i drugi nije mnogo bolji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)