|

Čedomir Jovanović javno podržao Sašu Jankovića, a on mu poručio da ne glasa za njega

Čedomir Jovanović javno podržao Sašu Jankovića, a on mu poručio da ne glasa za njega
2
Piše: I. Č.
8.3.2017. u 11:41
50
komentara
2

dijeljenja
Čedomir Jovanović javno podržao Sašu Jankovića, a on mu poručio da ne glasa za njega Čedomir Jovanović (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović najavio je podršku Saši Jankoviću na predstojećim predsjedničkim izborima u Srbiji. Nakon javne podrške, na Twitteru se oglasio i Janković, zamolivši Jovanovića da ne glasa za njega.
Čedomir Jovanović je izjavio da se podrška iskazuje tako što će glasati za Jankovića, a da će stranka donijeti odluke kako je uvijek donosila.

"Predložit ću predsjedništvu stranke da podrži Jankovića i vjerujem da će se to i desiti", rekao je Jovanović.

Upitan šta je presudilo da, i pored razlika podrži Jankovića, lider LDP je odgovorio da ne može da ostavi ljude, odnosno članove i simpatizere LDP koji su mu poslali poruku da će glasati za Jankovića.

On je rekao i da njemu kao ni LDP-u ne treba da se u kampanji "gura uz Jankovića" koji je već u kampanji i kojeg je kandidovala grupa građana.

Nakon javne podrške na Twitteru se oglasio i sam Janković.
Na pitanje da li vjeruje da će postojati drugi krug izbora, Jovanović je rekao da ne vjeruje. "Budžet Saše Jankovića je manji od dnevnog budžeta Vučića", kazao je on.
Prijavi grešku


Komentari (50)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...