Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cavusoglu, juče si se grlio sa Dodikom ko da ti je brat, halo, čovjek kojem je broj 1 prioritet da rasturi državu Bosnu i Hercegovinu. Saberi se brate
Kako je lijepo čuti kada srbin kaže Merhaba...Nije krv voda
Zove Bahir, treba mu malo podrske pred izbore
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odhebite od Bosne u skokovima sva cetvorica☝️
Ja bi ovako: jeste se sastali da kafanisete i gledate svoje politicke interese. Vi ako zelite da pomognete Srbima Hrvatima i Bosnjacima onda Srbija za Bih da uplati milijardu eura Hrvatska za bih da uplati milijardu eura i Turska da uplati milijardu eura za razvoj bih.Tako vas djeljitelje tudih drzava treba kazniti.
Kada se turci grle sa Dodikom koji nam otvoreno radi na razgradnji drzave onda i ovi nasi trebaju pozvati sve one koje turska proganja za drzavni udar i dati im utociste. To su turci kobejagi zastitnici bosnjaka. Jedno sto treba napraviti prije nego podju nazad u Tursku treba im spakovati i Jarca, kozu i kumce neka ih povede sa sobom neka im tamo smrede. Fuj gamad jedna.
Ovi komentatori svi odreda mrze svoju djecu, svoju majku, svog oca, svoju porodicu, sve narode i države što postoje, čak i samog sebe mrze. Tako ti je to kad ti mržnja obuzme dušu. Ne postoji ništa i niko koga ne mrze. Umislili da su nešta bitni sa svojim komentarima punim mržnje. Kao da je takmičenje u izlivima mržnje. Jadnici ste bili, jadnici će te i ostati. Liječite se bolesnici.
Ustvari on dolazi u privatne posjete Vučiću i Dodiku.
evo i ovog glavonje....i on zbog nas zabrinut....svi se nesto brinu o nama ko da smo mazlumi
Otkad se ne takmičimo na Eurosongu, baš nikakve koristi nemamo od vas
Mile sve poskakuje i pjevuši: Sad sam s Mevluta, ne znam šta hoću...
ma ko vas j**** koji ces nam quuur,,,,,
bolje da ne dolazi i ne uzima nasu BiH u usta,kome su ovakvi braca neka sele u tursku
Turska ima isto onoliko legitimitet odlucivati o BiH kao i hrvatska i srbija, tj. nikakav. Gradnja prijatelljskih odnosa je dobrodosla, mijesanje u unutrasnje politicko uredenje sigurno ne. Cinicno je to da upravo Turska vehementno ne dozvoljava uplitanje u svoje unutrasnje Probleme.
tamam da zagrli Mileta...
Neka ga Skaka obari prvo i provoda malo u pionirsku...
Iskreno se pitam kada i šta je BiH od Turske imala bilo kakve korist? Turska je uvijek pomagala i pomaže tamo gdje ima više koristi.
Prijatelj mog neprijatelja je moj neprijatelj
Bosnjo glupi, na pijaci u istambulu kaze "bosna" a trgovci ga stanu salijetati, onda se vrati kuci i kaze aaa sto nas turci vole, pa mi smo braca...