Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba prvo provjeriti jel ona Musko ;)
@Sejo Smrids ti i da ti se covjek ne priblizi. A toliko si pametan da smose slomili da analiziramo tvoj nerazmjerno intelegentni komentar.
ona je izjavila takodjer da je spremna popusiti svima iz UCK koji su umjesani u ovome.
Ovoj karadzicevoj i mladicevoj prijateljici Carli del Bankarski Konti u Svajcarskoj...SIKTER...!!!
@Srebrenica @zizitop potpisujem...sto je najgore a to-je da su prije par mjeseci Zene Srebrenice javno izjavila da ce tuziti ovu servijansku placenicu........kad su vec to izjavile sto nisu to i uradile...prazna slama...!!!
IIzgledom Izkomplexirana osoba.NJena faca kazuje da ta osoba nema ni trunke zenstvenosti i osjecaj za onim sto se desilo zenama Srebrenice. Kvazi pravnik koji svoje tvrdnje ne zasniva na pravnim cinjenicama , nego na tvrdnjama interesnih svera , odnosno lazne i licemjerne politike kojom obiluje Evropa. Njoj je najbolje mjesto u Sremu medju kukurizima.
PRVO ISPITATI SUMNJE KOJE POSTOJE O SRPSKOJ TRGOVINI ORGANA U BOSNI.ZASTO SARAJEVO NE INSISTIRA NA TOME KAD SE ZNA I POSTOJE SVJEDOCENJA DA SU SRBI VADILI ORGANE NE PRAVOSLAVCIMA 92-95. ZASTO SE O TOME CUTI?
Nedajte joj ni dvije nacrtane ovce da čuva, to vam je veoma zavisna kurv... , a zavisi od novca kao i svaki advokat. Uništavala je dokaze iz Srebrenice i tako pomogla zločincima u BiH.