Bivša glavna tužiteljica ICTY-a
163
Carla del Ponte iznenađena presudom Gotovini i Markaču
Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukapiraces i ti Carla o cemu se ovdje radi i za koga si ti radila
pusi mala pusi karla ti
Bosnjaci i Srbi hajmo zajedno, glasno i jasno: Zapalit ću dva, tri usrraska štaba, da ja nisam dolazio đaba
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job ba
Bosnjaci i Hrvati hajmo zajedno, glasno i jasno: Zapalit ću dva, tri srpska štaba, da ja nisam dolazio đaba
ovaj serpin zvani AGA ne mere bez turskih cinova, a ova karla za musko da bide bila bih jako ruzna niko mu(joj) ne dao
Tako je, tek ce tudjmanovci da nahebu kad udju u EU. Svabe ostre cite :). Srbi i Bisnjaci udarite bedem na granici s Cro jer ce masovno stoka htjeti da bjezi u BIH. Eto konjusarima nek truhnu u EU. Zivjela slobodna i nezavisna Bosna dole EU.
cuo sam iz pouzdanih izvora da carla od tuge citavu cuclala
Karla je sakrivala i unistavala dokumentaciju o umjesanosti Srbije u genocid u Srebrenici...obicna fasisticka kuja
srbi žalim vas ne mate mozga, al imali ste SLOBA srbi NAMJERNO MALIM , JER NE VRIJEDE
Haski tribunal osnovala je Bildenberg grupa, ista ona koja je na celu sa Holbrukom planirala i izvela oluju. I naravno ne mogu presudjivati sami sebi. Najveca kazna za Hrvatsku bice ulazak u EU. Najveci dio komentara ovdje daju polupismeni ljudi. Pozdrav svim dobronamjernim ljudima.
Glasao sam za Sulejmana Tihica jer: voli zene ne pije alkohol posten je proveo je rat u BIH povratnik je na svoje (Bos. Brod) nije ratni profiter pragmatik je nije ulizica zapadu raskrinkao je Keljmendija i potakao istragu i reviziju privatizacije ne voli komunjare Nisam glasao za Lagumdjiju: zato sto je slucajni prolaznik zato sto je amerima siporucio Alzirce rasprodao mnogo toga ulizuje se Dodiku nema program ekonomskoga rasta diktator je u stranci sve bi dao za fotelju voli muskarce
a moj anto plave oci ja te sanjala dasces opet doci iz kamena vatra sjeva a moj ante OLUJU sprema
nije stvar ovog rata,u ovom ratu ona nema nikakav značaj. moja priča je bazirana na istini koju bošnjaci znaju a prave se ludi.naravno ko i danas.vi ste je sada razbucali,i neka ste,jer nije pripadala NDH. vi i možete razbucati samo ono što se ne brani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no da ti budem iskren ko se god stidi svoga dede i pradede nek mu kula bude razrušena! mi smo ko djeca slušali od stariji,ko i vi od vaši,o junacima pod svojim stjegovima! u ovoj priči nije bilo laži,HRVATI KATOLIČKE I ISLAMSKE VJERE DRŽALI SU KULU A I ZAGREB JE BIO PAO!!!!!! danas je drugi vakat,ustvari isti je vakat,samo se ljudi promjene.
STA JE STVARNO REKLA DEL PONTE http://www.24sata.info/vijesti/regija/122150-Pack-Oni-koji-Gotovinu-Markaca-nazivali-herojima-nisu-bili-krivu.html
II \"Sud je presudio da dvojica generala nisu krivi za ono što za što su optuženi. Sud je također revidirao njihovu ulogu u ratu kao i ulogu Hrvatske u ratu. Operacija koja je dovela do povratka okupiranog teritorija sada se može gledati u drukčijem svjetlu. Domovinski rat je bio pravedan i odbrambeni rat\", istaknula je Pack, prenijela je Hina.
I Svi oni koji su generale Ante Gotovinu i Mladena Markača nazivali herojima nisu bili u krivu, izjavila je u petak njemačka zastupnica u Europskom parlamentu Doris Pack. \"Svi oni koji su Gotovinu i Markača nazivali herojima nisu pogriješili i vrlo mi je drago što će se dvojica generala uskoro sastati sa svojim najmilijima u Hrvatskoj\", istaknula je u saopćenje zastupnica CDU-a u Europskom parlamentu.