Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još samo fali da iskopate mrtvog Butrosa Butrosa Galija i Jasušija Akašija pa da ugođaj bude potpun i da na Kosovu napravite istu igranku kao u Bosni i Hercegovini. Fuj smradovi!
Lešinari iz 90ih se aktivirali opet
Karlose, poznat si pravo
Znamo te!
ovaj klix prosrpsku bolesnu propagandu prosipa...koga boli ...sta onaj karl misli ?
Nase divne bosnjacke komsije, hoce neki mir i suzivot a traze krvoprolice na Kosovu i kako treba Srbe osiromasenim uranijumom bombardovati... divne komsije, najveci fasisti
JE LI TO ONAJ NEUTRALNI K.BILD?
Onda neka blokiraju ulaz za svakoga , i neka zivi anarhija . Ma da
A da, trebaju kao u Bosni da rade šta hoće. Samo oštro Albanci.
Država Kosovo i BiH trebaju raspisati potjernicu za tim islamofobnim smradom Karlom Biltom zbog saradnje sa srpskim ratnim zločincima i širenjem laži i mržnje prema dvjema državama.
To kaže nepristrasno vnogo Karl Bilt koji je obilazio ratnog zločinca Plavšićku, i koji je ispijao viski sa balkanskim kasapinom i ratnim zločincem Miloševićem. Njega treba procesuirati za saradnju sa ratnim zločincima a ne dozvoljavati mu da širi laži i islamofobiju.
Ne znam što dajete prostora ovim srpskim plaćenicima kad se dobro zna da je taj Bilt bio među prvima na platnom spisku srbijanaca još davne 1997.
Karl Bilt stari srbofil i konzervativna švedska neznalica.
Evo i ovaj kreten je bio visoki predstavnik u BiH. Kakvi bjelosvjetski oštapleri su krojili kapu BiH dobro smo ikako normalni. Ovo vnogo Bilt je okorjeli islamofob.
nije Bilt kriv sto su nam djeca pametna i uce fakultete a drzava glupa za zaposljavanja
Carl Bildt, ili srboljub, srbi ga kupili za litar rakije, dok je još u Bosni se nešto pitao.
Eskalacija je dobro dosla Vucicu...., srbijanski tj srpski nacionalizam je propao. Ostale su mu neke poluge u BiH, Kosovu i u Crnoj Gori gdje pod novom idejom srpskog sveta pokusava da prezivi
Kaze propali politicar koji je u Svedskoj obilazio ratnog zlocinca smrdu plavsicku i sa slobom viski pui.A gdje ce ti dusa Karle smrdo jedna svedska
Jedan jedini razlog su demonstracije u Beogradu
Carl Bildt je i kod nas griješio u procjeni, ništa novo
Ne znam sta im je drugo preostalo. Da uzmu svoju vlast, koju su dobili izborima. Ili da ostave svoju vlast - kome, zbog cega? Zasto se onda igramo izbora?
Zato sto su dogovorili savez srpskih opstina,verifikovali ga tom zapadu I sada nasilno ulaze I gaze svoju rjec. Ciganska posla, dokle ce uspjeti sa ciganijom vidimo. Ali balon mora puci, ne mora znaciti da Ameri nekada nece okrenuti na drugu stranu...