Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
xcb
Svakako je trebalo i praviti mini šengen bez Albanije i Kosova a oni neka prave ograde oko svojih dvorišta-država od dva metara visine kao što su i naučili.
Kosovo je baza ciscnje droge,koju ameri dopreme na Kosovo i tuje filtriraju,cisto ide za ameriku,a resto sto je pokvareno se proda siptarji,da mogu bole da mastaju.
Gdje je Albanij bila 99te kada su Srbi napali Šiptare na Kosovo ? Danas nebi bilo nijednog Šiptara na Kosovu da nije Amerika licni interese imala . Jer danas ima u Kosovu najveca Vojna baza u Evropi od Amerikanaca . Ako Ameri zaguzvaju sa Rusijom, Šiptari i Srbi ce ratovati za Putina i Trump . Velikim silama nikad nije bilo u interesstabilan Balkan , jer kada bude potreban rat sutra ga mogu dobit na Balkanu
Ko to smije da Kosovo blokira.
Pa dobro,. ovo i jest realno , samo mislim da crnogorci nece ni da cuju!Ovo i jest skupina kulturolosko i ekonomsko slicnih zemalja koje dijele slicne vrijednosti!Slovenija i hrvatska i onako nikad nisu spadale u ovo drustvo , a bogami ni crna gora nesto nece!Mislim da je ovo dobar nacin za prevazilazenje podjela i trajno smanjivanje tenzija!
Albanija kao vodeca ekonomska i vojna sila na Balkanu moze diktirati uslove.
Takav nam je mentalitet, moramo usrati ideju uslovljavanjima.
Nikakav schengen sve dok je srbija u sporazumu.