Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To susjedi iz "Lijepe naše". Svaka vam čast, gradite i radite, a naši ne mogu 5,75km autoputa napraviti za 10 godina, plus cijene nenormalne. Da mi radimo ovaj most, kod nas bi bio 3milijarde eura
narod vesla u istom pravcu. HR je clanica EU, narod je okrenut Zapadu - u BiH se gleda Turska kao uzor i ceka se da nam Erdogan i Turci izgrade Aerdrome i autoputeve.
@KSAhunterr - shvatam.. pa sta? ja ionako ni mrtav ne bi otisao u Neum. Kad ljeti dodjem dole, odem do Dubrovnika - i meni, kao i ostalim turistima iz citave Europe, ce olaksati zivot. Osim toga, ko nema para za more, mislim da mu je bolje i pametnije da ostane kuci nego da ide u Neum.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
evo klasičan primjer da Hrvatska nema tenziju prema BiH teritoriju
znaci BiH nikad u EU
Taj velevazni most, za koji btw RH NEMA KINTE u proracunu, se vec nekoliko puta do sada pocinjao graditi (mahom pred izbore). I sada recimo EU neka dadne lovu RH (a ni EU poslije Brexita nema proracun za razbacivanje). Sta ce biti poslije mosta jer na Peljescu treba isto izgraditi modernu cestu, pa onda sve dalje tako do Dubrovnika. A tu obala nije ni siroka ni jednostavna i kilometar ce kostatiti ihihiiii. Ukratko milijarde eura su potrebne da se taj projekat zavrsi - tko ce to financirati?
ivo.kuroishijin ... jaro, pripazi na tlak i šećer. :)))
E Viva Croatia HB Croatia
Nikakav Oleg Butković hrvatski ministar nije vlasnik vazdušnog prostora nad BiH ! Povreda vazdušnog prostora je kao što znate RATNI ČIN ! Znate da su se nekada dizali borbenia cioni radi toga, a kako nemamo avijacije nekos kontao da nam se može dignut samo oan stvar ako to urade. ODMAH UPOZORENJE EU ! mogu se oni dogovarati ali ne bez BiH o teritoriji Bih !
ahah ajde ne qaqi ovdje - znas koliko briga EU o BiH? Taman smo mi neka moc - nek izgrade slobodno most, sto se mene tice. SVakome, a i nama, ce olaksati zivot
frka@ jesi li ti rođen tako glup?
Nema nikakve saglasnosti Predsjedništva za prolazak hrvatskog mosta kroz vazdušni prostor BiH. Ukoliko BAkir ili Penis potpisšu biće odmah uhapšeni ! AKo je nama uvedena provjera krvnih zrnaca za tursitički ulazak u EU, a EU nešto hoće od nas, mora prvo to ukinuti pa ćemo razgovarat !
Most će prolaziti kroz teritorij Hrvatske. Hrvatska na svom teritoriju može graditi što god želi.
@iiiv Otvoreno more nije hrvatski teritorij, ne lupaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Ako naprave most ono malo turista sto prodje kro Neum i stane da popije kafu cemo izgubiti
U Neum dolazi najviše turista koji prenoće tu zbog blizine Dubrovnika, a u Neumu je dosta jeftinije noćenje
@iiiv - ma ko prespava u Neumu, pored Stona i ostalih mjesta malo nize dole? pa Neum nema pogleda na more, more je totalno zagradjeno - isto kao da je veliki bazen.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba da se napravi most, da poveze Hrvatsku a ujedno da rastereti BIH granicne prelaze. Treba ovaj projekat podrzati samo nesmije da ugrozaje interese BiH, vjerujem da ce politicari sa obe strane imati dovoljno mudrosti, struke i razumijevanja za izgradnju mosta.
Mogu pisat sa mosta