Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Culi ste sta vam je BABO rekao kod stankovica. To je Amin
@VolvoXC90 babu koji predstavlja 1,7 miljuna muslimana,i k tome da odlucuje o Hrvatskom Neumu i EU novcu mozete samo sanjat,i kakve veze vi ribari i moreplovci iz sarajeva i ostalih vukojebina imate sa morem i neumom????????
@burek1od1sira kiseljak ni jedne. BABINA je zadnja. Ako si slusao pazljivo tako ce bit. Hr rekla EU kao mi se dogovorili sa BiH i na kraju se zajebase. Glupane drski niko ne spori gradnju neg sama hr. Mora se znat sta je nase a sta njihovo. Visina, sirina itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Most se ne gradi jer se Strabag zalio..bih se pita oko gradnje koliko i zanzibar....ebeno je dobiti lovu od eu fondova a onda angazirati nekakve kineze...
Gremlinu ne mijesaj se u unutrasnje odnose BiH. Volio bih te negdje sresti u setnji ili na plazi da te pljunem u lice. Mi ne zadiremo u unutrasnje odnose RH, tako da nemojte ni vi u nase!!!
Pa sto ga ne gradite. Hajde ako mozete bez saglasnosti BiH. To vam sad problem sto ce te nesto da uradite bez BiH. Ja sad ste dio civilizovane EU pa morate pitati komsije. Sta ce te skoci kad vas sad je bu E U pravila. Valja slusati
najveci "brod" svih Bosanaca i Hercegovaca je Fahrin, on se slobodno može provuć ispod mosta i okrenut na naftnom terminalu u Neumu .Nezna se što će Bookir kupit od plovnih jedinica, i kakve ce mu bit manevarske sposobnosti.
Neumdomica oko gradnje
U cemu je problem, sto Hrvatska ne gradi most..kome se pravdaju ako je sve u redu? Sta vas briga za nekog tamo Bosnjaka sta prica, imate lobi u BiH, imate Hr, i imate EU, imate pare..nista ne sprijecava gradnju mosta.. Ili ipak ima nesto?? :) Glupavi skutori misle da je neko lud.
Neznalico po međunarodnom pravu BiH ima pravo da vam zabrani izgradnju bilo kakve prepreke radi izlaska BiH na otvoreno more.
sta cete vi zabraniti balijanderu, ajde usuti glupane.
Bolan nepitaš se ti Za most nemate pare niti će odobriti Evropa finansiranje. Po međunarodnom sporazumu gabariti mosta neodgovaraju. Čuj prave na Hrvatskoj zelji zar si slijep pa nevidiš da taj most ima noge na BiH moru . Zašto nepravite tunel koji je 6X jeftiniji i odgovara klimatskim uslovima. Nije vama do mosta nego da zabranite da BiH izlazi na more.
EU je već odobrila novce... zašto se uopće javljaš ako nemaš pojma? Odi klečat
Nek naprave skelu pa nek PELJEŠE narod !
Hrvatska će osloboditi Neum gradnjom mosta..tako sam razumio
Nista 55m visina za brodove, 57m je Öresundsbron,tako i mi zahtjevamo izmedju ostalog
Prrrrrrrrrrrrd zbljuvvvv
Uopste im most nije potreban, samo hoce pare od EU gluposti mlate ovi habsburgovci:)))
Ima li i jedna drzava da ovi nisu zakuhali. I samo oni u pravu a ovi ostali budale. Ono kad je obraz dzon
Jojjj jest im ruzan ovaj ministar. Mene bi tacno bilo sramota da me neka vaka spodoba predstavlja
Jel ti ružan, pešovanu jedan :-) Pošalji nam svoje preference, pa će mo idućeg izabrat po tvom ukusu