"Najbolje rješenje za obje strane"
0
Busek: Srbija treba predložiti promjenu granica na Kosovu
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti je govno a ti si isprdak
@islam gov*no najedes se ti bre GOFANCA bre svih muhamedanaca svijeta, fala Bogu ima ih vise od milijarde, bre, hahahahaha SRBIJA=TERORA=TERORIZAM=FASIZAM=FANATIZAM=GENOCIDASI........BRE...!!!
Srbija, je vjecito najiskrenija bila i ostala,GRANICE trebaju ostati TAMO gde su bile u vreme TITOVE,vladavine-te da se rezolucija 12444,treba postovati od svih stranih clanica !!!
Ni granice bosne, ni granice kosova se nikada nece promijeniti. To je jedina realnost, ne gubimo vrijeme u diskusiji, mozemo 100 godina pricati gluposti.
Ne znam samo ko ce to Vojvodinu da odvoji, neka seoska madjarska stranka? Sa demografijom od preko 70% Srba, i sa podrskom stranci Borisa Tadica od 40% a najekstremnijoj srpskoj nacionalistickoj stranci od cak 30% (sto je vise nego u ostatku Srbije) ja ne znam o kakvom odvajanju pricate, zar ne vidite da nema ni politicke volje ni mogucnosti za takvo nesto. A pogledajte sa druge strane RS i koliko se slazu narodi u BiH. A opet vise o Srbiji razmisljate. Bijedo.
Pazite vi Bosnjaci da vama Republika Srpska ne ode, da ne potegne isto istovetno pravo kao i Kosovo ;) A puna vam usta neke male Srbije, samo sebe ne vidite, kao da ste osvojili su Bosnu pa se osilili...ccc
DA LI STE ZNALI DA SU DINOSAURUSI ustvari odmetnuti Srbi. Dobili su ime po tome sto su sa Dinare preko Srbije krenuli u Rusiju znaci DinarskoSrpskiRusi=Dinosaurusi
Ako su Srbi izginuli na Kosovu a znamo da jesu i onda je Turska zauzela srbiju-znamo da jeste, ko se onda potrudio da podmladi srbiju ako su srbi izginuli u boju na Kosovskom polju?? A: Turci B: Albanci C: Bugari D: Cigani
http://www.24sata.hr/fun/srbija-otac-darovao-sinu-prostitutku-za-roendan-61335
islam je najvece G.O.V.N.O
A Trepcu bi srbi, sebi jel\' de, aaa...Trepca ja srce srpskog novca, hehe Pao orao, paoooooooooooooooooooooooooo
A jel Boga ti, jos jedan srpki lobista....podjelu cega, jadince, pa do juce nije postojala, srbija ko i srpska nacija.....kosovo je oduvijek bilo Albanija-Dardanija......prohujalo je vrijeme pranja mozga SANU cettkica...!!!