Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Senju kada u julu puse mozes obuci pernatu jaknu...
@kiki.♥️.. hallo halloooo 😅😅 kakvo perje bona , kad u julu puše, to te samo razgali = u prevodu znači „osvjezi“ 😅😅😅
'' Vrijeme je opasno za život ''... Duboko ovo jbt...
Oluja...
Kako ce jadni Kinezi postavljati nosace u moru 🤔🤔
Hajde kako, nego ZASTO. Ako su Hrvati pametni, trazili su garanciju na most. Jer sanse su da ce ostati i bez mosta a i bez Dubrovnika u narednim godinama. Kao i brojnih ostrva. Globalno zagrijavanje ne haje sto je Kolinda usvojila cuku i grlila se s fudbalerima. Niti sto narod glasa da definise ko koga smije zenit. 80000-400000 Hrvatskih izbjeglica unutar Hrvatske je predvidjena brojka. Bez racuna o ekonomskom uticaju. Koji ce biti katastrofalan.
@JoeBlack2nd Zaboli me za preplacene fizikanere. Ko i tebe sto bi trebalo. Jer ekonomski uticaj efekta Italije koja ce biti pola pod vodom, Hrvatska bez danasnjeg obalnog pojasa i BiH sa slanom vodom u Neretvi koja soli citavu Hercegovinu - to ces da osjetis da ti Ronaldo nece biti ni na kraj pameti. Ili most - za nigdje. Dubrovnik je plavljen nedavno, od oluja. Kad se digne nivo vode bit ce POD VODOM. Uzmes kanu i niz ulicu. Ko u Veneciji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
„Velebite, vilovito stijenje ja ljubim tvoje smilje volim tvoga u gorici vuka i onoga lickoga hajduka“ 😍
@JoeBlack2nd... šta 😅😅 ... pssst 😅 ... kazu stariji da se za ovo nekad robijalo 🙉
hercegovci masovno krecu ka senju,bacace se svojim tijelima na vitar da zastite RH
@AhmetVukcicKosaca... zašto tako Ahmete... uzivaj bez izazivanja i vrijedjanja ... https://youtu.be/OCFkU0_NBrs
@LIMESA draga LIMESA pa to je ponos,o kakvom ti vrijedjanju govoris u pm,ne smije covjek ni misljenje imati!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nedo Bog upast ovdje ..