Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto sto se bavite Zagrebom cijeli dan, pametnije bi bilo da ispitate Fadila zasto zeli skinuti ljekarima, uciteljima i policajcima 10% od plate i zasto je isao na korona party u Konjic
@apsurdistan2 covjek bio na korona partiju i nije dobio koronu. Takav majmun da ga ni korona nije htjela
@debolanakaunt DaBogda mu familija cijal koronom bila zaražena, što sebi ne skine 50% od plate, platu kao 2 doktora zajedno. Takvi kao on kad se zaraze bude mi drago što će ih iti manje u budućnosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dok smo mi u Izolaciji, zapitajmo se na kom je partiju sada Novalić.
u Trezoru sa Baketom
Bit ce jos korona partija dok Novalic uzme pare od 10% policajcima i ljekarima.
E moj klixu debilni. Ko vam je poslao video, namagarčio vas je ko zadnje levate. Lik protrese mobitel, a vi poletite u senzaciju da što prije objavite. Na linku ispod ispod se vidi šta pravo podrhtavanje u Zagrebu radi, a vi iz redakcije učite, a ne bi škodilo da neku večernju školu upišete. Svako se danas bavi novinarstvom... https://www.youtube.com/watch?v=N-44aQcEaME
Zagreb me uopšte ne interesuje.
@gooUser1583265015 a ti ćeš interesovat samo grobara koji će ti dijete pokopat. Smrade obrezani
ovi planiraju skinuti 10% plate ljekarima, policajcima... a umjesto toga trebaju na minimalac poslati ove u poreznoj, općini i ostale uhljebe koji apsolutno nista ne rade sada
LAŽNI KLIP BLENTAVI KLIXU!
Ovaj prikazani snimak nije u Zagrebu nego u mojoj mahali..nezz odakle im ovo..da mogu zakaciti video sad bih snimio da vidite hahah..
Zasto disslike mongoloidi jedni
Bože sačuvaj! Samo bi nam još ovo trebalo u vrijeme ove pandemije virusa .Nadam se da je ovo bio prirodni zemljotres, a da se neko ne igra u Americi sa H.A.R.P. sistemom želeći da povremeno na nekim mjestim obavlja depopulaciju stanovništva Zemlje.
Drzite me za... drzite se, idu novi.
Nikada im neću oprostiti što su nam zabili nož u leđa kada nam je bilo najteže (rat) niti što podržavaju Čovića i kliku u razbijanju BiH ali ne želim im zlo a to je u ovakvom trenutku na koronu još i zemljotres. Želim im da ih makar ovo mimoiđe a mi trebamo pokazati ko smo i šta smo, da smo ljudi i to ponosni Bosanci i Hercegovci, i ako možemo pomoći da pomognemo, narod nisu političari . Gade mi se oni koji likuju u ovom trenutku, a vrlo ih je malo.
Nedavno sam procitai komentar na jednom hrvatskom portalu. vezano za budjenje nacizma. Ovako je dao komentar: Doslo je vrjeme da hugo bos sije crna odjela, dolaze dobra vremena. Dobio je preko 400 likova. Kontam neka sad obuce radno odjelo i skloni ciglu
jezivo nedobog nikom
Sirijska djevojcica dok je umirala prije dvije tri god.rekla je "Sve cu vas Allahu reci" izgleda da je rekla iste te ljude u nevolji ste tukli na granicama jadne,trese se aaaa ??
@Vojnik_srece1 hahahhah, e moj bošnjo glupi
Eto ..hvala vam na podršci nama u Zagrebu🙄 ( ironija)..ali ne daj Bože vama
Stoo nema brasna po sarajevu .... dje je ridjobrada spodoba .... jeli pobjego na bosfor .....☝️🤷‍♂️
Sad će pećinski čovjek sa kliksa da se čudi božijoj moći.
prvo bio sarajevo-x, sad je klix, a u buducnosti srbx ili hrvix