Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budala se nije dovoljno izblamir'o što je iz BL zbog lezbe potegao u Budvu, pa još jadne cure noževima ulicama zaganjuje .... One lezbe , on kreten .. okreni prevrni, ipak je on bolesnik za psihijatrije
Dobro nije dobio Vibratorom po glavi....
ludak
Kao se crnogorac ili srbin sa Ozrena udvara djevojci? Kad ona prolzazi pored njeg,on uzme kamen i pogodi je u glavu.ona se okrene ,a on se udari po prsima i drekne"ja sam ga bacio"
Banjalučki ekstremizam
Srpska posla.
muška posla
Ljubav je jaka, al' nije za đaka.
slažem se, šta ćeš popit? :)
Nisam ljubomoran, al' sta nju ima fatat' grch?
Šta? Sad mi ništa nije jasno - jesu li ove dvije lezbe ili?
tragikomedija. cudno niste napisali: ganjao djevojku s nožom
Ganjao je djevojke do otoka Lesbos u Egejskom moru.
UMJESTO DA U DŽEPU NOSI UTOKU - BUDALA IMAO ČAKIJU. MA JA TO IM JE NAJSOFISTICIRANIJE ORUŽJE - OSTALO MU U NASLIJEĐE IZ PERIODA 92 - 95.
Bože zdravlja!
Garant neka kuravela, treba ih malo ispredat jer one su uvijek u pravu