Regija
28

Budva: Banjalučanin bivšu djevojku jurio nožem po gradu

Klix.ba
Budva
Budva
Mladačka romansa dvije djevojke iz Budve i Bara umalo nije okončana tragedijom kada ih je početkom prošle sedmice Banjalučanin A. Ž. (26) jurio nožem po Budvi.

A.Ž. se dohvatio noža kada je saznao da ga je njegova djevojka ostavila zbog svoje prijateljice, pišu Vijesti.me.

Ljubavni jadi Banjalučanina dodatno su bili podgrijani i alkoholom, nakon čega je odlučio da uzme nož i povrijedi dvije djevojke.

Težak incident se dogodio u jednoj pekari u blizini zgrade policije u Budvi, gdje se mladić sreo sa djevojkama.

Za portal Vijesti.me je u policiji rečeno da je u pekari prvo došlo do žučne rasprave između A.Ž. i bivše djevojke, a u koju se uključila i njena prijateljica.

Razjareni mladić je, kako su ispričali očevici, prvo ošamario djevojke, a potom je iz džepa izvadio nož, kojim je vitlao i prijetio da će ih ubiti.

Vidjevši da se situacija otrgla, djevojke su istrčale iz pekare i krenule da bježe ka stanici policije, gdje su dozivale pomoć. Za njima je trčao i Banjalučanin sa nožem.

Teži incident ili tragediju spriječili su policajci, koji su istrčali iz zgrade, a onda su lako i brzo savladali Banjalučanina i oduzeli mu nož.

Djevojke su odmah podnijele prijavu i ispričale šta se dogodilo, dok je A.Ž. svoje ponašanje pravdao velikom količinom alkohola ali i “nervnim rastrojstvom zbog ljubomore”.