Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma neka vojske i policije naoružanih do zuba na ulicama... tako se bori protiv korone ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha
U posljednjih 14 sati testirano samo 38 osoba?!?! Po pisanju ovih srpskih komentatora na Klixu ja sam mislio da je tamo 10 puta bolje po tom pitanju, posto ne pratim srpske medije, kad ono gore nego kod nas.
kako nebeski narod moze da bude bolestan ?
Moze kako ne moze. To je ciganski narod prljavi. Nema tu nista nebesko, mozemo reci nebeski narod ako bismo se igrali rijecima..
svi srbi pod jednu šljivu i to je rješenje za širenje zaraze.
149 potvrđenih na virus, a kompletna drzava bolesna od drugih bolesti. Zelim brz "oporavak".
Nadam se da Skaka nece zastavu Srbije upaliti na Vijecnici...
Znaci ne pomaze slanina a ni junacenje kao i uvijek